Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Ziedot.lv un Fanutelts.lv aicina uz labdarības futbola turnīru “Nāc līdzi just!”

Redakcija
Redakcija

Ziedot.lv un Fanutelts.lv aicina uz labdarības futbola turnīru “Nāc līdzi just!”
Fanu telts 2016. gada PČ hokejā laikā
Foto: fanutelts.lv

Laikā, kad Eiropu pārņem futbola drudzis, no 10.jūnija līdz 26.jūnijam aicinām ikvienam uz brīdi kļūt par futbolistu un piedalīties labdarības futbola turnīrā “Nāc līdzi just!”. Labdarības futbola turnīrs notiks Rīgā, laukumā pie Rīgas Kongresu nama, ik vakaru starp Eiropas futbola čempionāta spēlēm. Dalības maksa no labdarības turnīra spēlēm palīdzēs smagi slimiem bērniņiem veseļoties!

No 10.jūnija līdz 10.jūlijam Francijas pilsētās, notiek Eiropas futbola čempionāts, Latvijas komanda šogad čempionātā nepiedalās, bet, lai atbalstītu citu valstu komandas un nezustu futbola azartiskais gars, aicinām ikvienu uz Fanu telti pie Rīgas Kongresu nama. Fanu teltī ikvienam futbola atbalstītājam būs iespēja sekot līdzi Eiropas futbola čempionāta spēlēm, kā arī piedalīties īpašā labdarības futbola turnīrā “Nāc līdzi just!”.

Futbola atbalstītājus un līdzjutējus aicinām no 10.jūnija līdz 26.jūnijam piedalīties labdarības futbola turnīrā “Nāc līdzi just!”, lai pārbaudītu savus spēkus un azartisko garu, kā arī palīdzētu smagi slimiem bērniņiem veseļoties! Labdarības futbola turnīrs notiks ik vakaru no plkst. 19:00 līdz 21:00, Rīgā, Fanu telts projekta ietvaros, laukumā pie Rīgas Kongresu nama, Kr. Valdemāra ielā 5.

Ikviens aicināts pieteikties kādā no 2 neatkarīgiem labdarības futbola turnīriem:
• OPEN turnīrs - aicināts ikviens, neatkarīgi no vecuma, dzimuma un pieredzes futbola spēlē.
• Uzņēmumu turnīrs - aicināts ikviena uzņēmuma pārstāvis veidot savu komandu.

Komandas sastāvā drīkst pieteikt 4 spēlētājus, gan profesionālus, gan amatierus, gan iesācējus bez vecuma ierobežojuma, kā arī daiļā dzimuma pārstāves. Uz laukuma vienlaikus drīkstēs atrasties vienas komandas 3 spēlētāji. Spēles notiks uz mini futbola laukuma 10x15 m, spēles garums būs 2x5 minūtes. Komandas tiks salozētas grupās pa četri, katrai komandai 3 spēles, lai noskaidrotu grupas divus uzvarētājus, kas tālāk cīnīsies nākamajā kārtā un finālā.

Lai piedalītos turnīrā, komandai no 1.jūnija līdz 10.jūnijam ir jāveic reģistrācija un ziedojums 40 EUR apmērā portālā Labdarības futbola turnīrs vai jāveic ziedojums un reģistrācija 10.06.2016 turnīra atklāšanas pasākumā pie Rīgas Kongresu nama, Kr. Valdemāra ielā 5, plkst. 19:00. Katra turnīra pirmo 3 vietu ieguvēji saņems īpašas atbalstītāju balvas

10.jūnijā, plkst. 19:00 notiks svinīga labdarības futbola turnīra atklāšana ar īpašu slavenību labdarības spēli. Pirms slavenību labdarības spēles notiks labdarības turnīra komandu izloze, lai komandas sadalītos grupās un tiktu noteikti grupu komandu izspēļu laiki. Savukārt, plkst. 21:00 ikviens tiek aicināts Fanuteltī kopā skatīties Eiropas futbola čempionāta atklāšanas spēli starp Francijas un Rumānijas valstu komandām!

Fanutelts saviem apmeklētājiem piedāvā, brīvā atmosfērā baudīt savas iemīļotās futbola komandas startu. Pieci lieli TV ekrāni, ērti galdi un krēsli. Sporta bārs ar atspirdzinošu dzērienu un gardu ēdienu piedāvājumu.