Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Vienkāršs triks, kas ļauj apgūt svešvalodu dažās dienās!

Redakcija
Redakcija

“Runāju angliski daudz labāk, nekā citi mana vecuma cilvēki.” - atklāti stāsta Jolanta Plavska. Rudens akcijas ietvaros, 25. novembrī, Šveices valodu institūts piedāvā apgūt angļu, vācu, krievu vai citu jaunu svešvalodu ar 55% atlaidi. Ar šo programmu Tu vari apgūt svešvalodu internetā 14 dienu laikā. Lielā pieprasījuma dēļ, piedāvājums ierobežots – atlaidi saņems tikai pirmie 100 pircēji. Lasi interviju un uzzini kā Tu vari iegūt savu 55% atlaidi šodien.

Intervija ar šuvēju Jolantu Plavsku (43), kura novembrī apguva angļu valodu

Vai tu esi mēģinājusi angļu valodu apgūt jau agrāk?

Tikai tik cik skolas laikā. Mums skolā bija diezgan švaki ar tiem angļu valodas skolotājiem un tā īsti sarunāties nemaz neiemācījos. Janvārī vēl biju nopirkusi tādu mazu grāmatiņu “Angļu valoda iesācējiem” vai kaut kā līdzīgi. Mazliet esmu pašķirstījusi, bet tā nopietni tā arī nav sanācis pieķerties.

Kāpēc izdomāji tagad sākt mācīties angļu valodu?

Nu tas, ka skolā neiemācījos angļu valodu kārtīgi, man diezgan pasmagi ir iegriezis. Man ļoti patīk ceļot un tur tomēr vajadzīga ir tā valoda. Ir vietas, kur tu pat ēdienu nevari pasūtīt bez angļu valodas. Var jau, protams, plātīties un ar mīmiku sarunāties, bet nu tas tomēr nav tas. Visi apkārt runā angliski un es te tāda, kas neko nesaprot. Internetā ieraudzīju akciju, kurā solīja, ka iespējams apgūt angļu valodu pāris nedēļās. Es galīgi neticēju, ka pēc divām nedēļām varētu jau runāt angliski. Tomēr piedāvājums saņemt naudu atpakaļ, ja neiemācos, likās diezgan saistošs. Pasūtīju uzreiz un tagad saprotu, ka pareizi izdarīju.

Kā notika nodarbības?

Nodarbības bija vienkāršas, dienā kādas 15 vai 20 minūtes pamācījos. Viss sākās ar to, ka iemācījos speciālos vārdiņus. Bija daudz jaunu vārdu, bet daži arī bija zināmi vai dzirdēti, tapēc nodarbība gāja ātri uz priekšu. Pēc tam veiksmīgi izgāju arī testu. Tad sākās interesantākā daļa - nodarbībās iemācījos metodi ar, kuru var ātri atcerēties kā veidot teikumus. Pa dažām minūtēm dienā paklikšķināju cauri tiem piemēriem un varēju jau pati brīvi veidot sarunu. Šad tad vēl kaut ko atkārtoju, bet būtībā angliski lielā mērā varu visu saprast. Visu, ko iemācos es izmantoju arī dzīvē - tā teikt trennēju savu valodu. Ar katru dienu varu pateikt un saprotu arvien vairāk.

Kā tev veicās ar izrunu?

Ar izrunu man iet labi. Man tas bija ļoti svarīgi, ka nodarbības bija klausāmas. Iepriekš tās bija šausmas (smejas). Es ļoti uztrennēju to kā runāju.

Kā Tu vērtē savu pašreizējo angļu valodu?

Ļoti priecājos, ka man bija tāda iespēja izmēģināt šo programmu. Mana angļu valoda ir labāka kā jebkad un, godīgi sakot, daudz labāka, nekā vairumam mana vecuma cilvēku.

Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Izmēģiniet un dariet to tagad, jo jūs varat būt tikai ieguvējs. Arī man pašai bija grūti saņemties sākt mācīties. Bet, kad atvēru programmu, sapratu, cik tas ir vienkārši un, ka tas tiešām stādā. Viss ģeneālais slēpjas vienkāršajā.

Šodien ir pēdējā institūta rudens akcijas diena – pirmie 100 var apgūt svešvalodu ar 55% atlaidi – par tikai 6.95 € (parasti šī iespēja maksā € 16.95). Apgūsti angļu, vācu, krievu vai kādu citu no 12 svešvalodām.

Dodies uz www.swisslanguages.com un saņem savu piekļuvi ar 55% atlaidi valodu apguves programmai – Tu vari paspēt būt starp pirmajiem 100.

Šveices valodu apguves metodē tiek izmantoti tikai tie vārdi un frāzes, kas patiešām ir jāzina, lai komunicētu jaunā valodā. Uzsvars ir uz to, lai pēc iespējas ātrāk Tu spētu veidot teikumus un varētu saprasties svešā valodā. Šveices valodu institūta radītā metode balstās uz regulāriem pētījumiem par valodu apguvi. Esi viens no pirmajiem un saņem 55% atlaidi

Nāc uz www.swisslanguages.com