Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Vakanču gadatirgū Jūrmalā piedāvās vairāk nekā 300 darba vietu

Redakcija
Redakcija

Ceturtdien, 16. aprīlī, plkst. 12.00–16.00 Jūrmalā, Kauguru kultūras namā, notiks vakanču gadatirgus, kurā piedalīsies 25 uzņēmēji, kopumā piedāvājot gandrīz 350 darba vietas gan pastāvīgam darbam, gan vasaras sezonas laikā.

Darba meklētājiem vakances piedāvā uzņēmumi un iestādes, kas darbojas Jūrmalā, kā arī tās tuvākajā apkārtnē. Vakanču gadatirgū brīvās amata vietas piedāvās Sociālās integrācijas valsts aģentūra, Jūrmalas pašvaldība, pašvaldības SIA "Sociālās un veselības aprūpes centrs "Sloka"", uzņēmumi "Līvu akvaparks", "Jūrmalas mežaparki", "Spilva", veikalu tīkli "Rimi" un "Maxima" un citi darba devēji veselības aprūpes nozarē, celtniecībā un būvniecībā, tirdzniecībā, kokmateriālu ražošanā un citās jomās.

Vakanču gadatirgū tiek piedāvātas darba vietas medicīnas māsām, celtniecības speciālistiem, bruģētājiem, tūrisma gidiem, kasieriem, kā arī datorspeciālista, lietveža un skolotāja palīga vakances. Darba devējiem vajadzīgi kafejnīcu vadītāji, viesmīļi, pavāri un sezonas darbinieki dažādiem darbiem. Jauniešiem tiks piedāvāts darbs reklāmas un poligrāfijas nozarē, ko iespējams savienot ar mācībām.

Gan darba devējiem, gan darba meklētājiem vakanču gadatirgū būs iespēja iegūt sev noderīgu informāciju.
Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) stendā darba devēji varēs uzzināt par uzņēmumiem piedāvātajiem NVA pakalpojumiem, savukārt darba meklētāji – par mācību un nodarbinātības iespējām Latvijā, Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs. Karjeras konsultanti darba meklētājiem sniegs ieteikumus CV un pieteikuma vēstules sagatavošanai, padomus, kā sagatavoties darba intervijai, kā arī konsultēs par profesionālo piemērotību.

Vakanču gadatirgū piedalīsies arī Latvijas Darba devēju konfederācija, kas konsultēs par sociālo dialogu, darba tiesībām un darba aizsardzības jautājumiem, bet Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvalde sniegs informāciju par sociālo pakalpojumu pieejamību pilsētā. 

Vakanču gadatirgu rīko Jūrmalas pilsētas dome; tas notiek jau otro gadu pēc kārtas.