Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Video: Rīgā tiekas NVO centru pārstāvji no visas Latvijas

Redakcija
Redakcija
Š.g. 4. martā NVO namā (Rīga, Laimdotas iela 42) notika starpreģionu NVO centru pieredzes apmaiņas konference. Tajā tikās Zemgales, Vidzemes, Kurzemes un Dienvidlatgales NVO atbalsta centru, Rīgas un Jūrmalas pašvaldību un nevalstisko organizāciju pārstāvji, lai dalītos pieredzē un labajā praksē par NVO centru satura veidošanu, darbības specifiku reģionos un sadarbību ar pašvaldībām.

Konferenci rīkoja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RD IKSD) Projektu un sabiedrības integrācijas nodaļas Nevalstisko organizāciju atbalsta sektors, atzīmējot Vispasaules NVO dienu.

Konferencē piedalījās biedrību un nodibinājumu pārstāvji gan no Rīgas, gan no visas Latvijas, NVO centru, pašvaldību pārstāvji, kā arī visi interesenti, kas atbalsta pilsoniskās sabiedrības aktivitātes.

EpadomiTV un KultūrasVēstis.lv redakcija piedāvā video ieskatu konferences norisē, kā arī fragmentus no sarunām ar RD IKSD Projektu un sabiedrības integrācijas nodaļas NVO atbalsta sektora projektu koordinatori Laumu Celmu, Dienvidlatgales NVO atbalsta centra koordinatoru Oskaru Zuģicki, biedrības “Kurzemes NVO atbalsta centrs” priekšsēdētāju Inesi Siliņu un Valmieras novada fonda valdes priekšsēdētāju Ansi Bērziņu.
Vērtējums: +1