Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:60, Did:0, useCase: 3

Kam ticēt par notikumiem 26. jūnijā?

Kam ticēt par notikumiem 26. jūnijā?
Publicitātes foto

Akurāt pēc Jāņiem, 26. jūnijā sagaidāms liels un apaļš pilnmēness, kā arī daļējs mēness aptumsums, kas būs redzams tikai Tālajos Austrumos.

Daži Latvijas astrologi debesu nakts spīdekļa ieiešanu pilnmēness fāzē un daļējo aptumsuma ietekmi saredz vairāk pozitīvi nekā negatīvi, vēstot, ka jau vairākas dienas iepriekš – Līgo svētkos – cilvēki būs kļuvuši jūtīgāki un būs vērojama tieksme „atvērt savas dvēseles”.

Zodiakālajā aplī parādīsies krusts

Krievijas astrologi un daži Latvijas astrologi nebūt nav tik optimistiski noskaņoti, jo, lūk. Saule kopā ar Merkūriju un Mēness kopā ar Plutonu atradīsies ļoti tuvu saulgriežu punktam, turklāt planētas esot savdabīgā izkārtojumā attiecībā pret Jupiteru, Urānu un Saturnu. Izvairoties no astrologiem vien saprotamās terminoloģijas un izsakoties vienkārši – zodiakālajā aplī tiks „uzzīmēts” milzīgs krusts. Tāds izkārtojums varot izraisīt zemestrīces un arī cunami laika periodā no 21. līdz 27. jūnijam. Taču – tās ir tikai versijas, no otras puses – būsim uzmanīgi.

Kas notika 1962. gadā?

Tāds pats planētu izkārtojums bija arī 1962. gada 19. februārī. 1962. gada 17. februāris vēsturē slavens kā datums, kad izcēlās milzīgi plūdi Eiropas ziemeļu daļā, appludinot lielāko daļu Vācijas, Nīderlandi, Beļģiju, Dāniju, u.c.

Astrologi saredz notikumu analoģijas arī citos datumos, kad planētas bijušas līdzīgi izkārtotas.

epadomi.lv: Vulkāni runā