Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Šīsdienas uzmundrinošais horoskops visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru dienu kopā ar uzmundrinošo ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, iedvesmojies un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Emocijas karājas gaisā - tās nevar īsti ne rokās saķert, ne palaist pa vējam. Acīmredzamais ne vienmēr izrādās taisnība. Lai rastu vietu jaunajam, nākas atbrīvoties no vecā un iesūbējušā.




Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vērši būs atvērti fiziskam un garīgam kontaktam. Kopā radītais šodien sniegs dubultu gandarījumu. Spārnus papletīs līdz šim nerealizētie sapņi. Izklaides palīdzēs noņemt aizgājušās darba nedēļas stresu.




Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Laimei ir smarža un garša. Vesels gars un miesa plauks smaidā, ja Dvīņi izvēlēsies ar eko birku iezīmēto. Pastiprināta uzmanība pievēršama katram veicamajam darbam - tā rezultātā kvalitāte uzlabosies vairākkārtīgi.




Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Mazliet košākas krāsas ierastajos tērpos un vārdos rosinās interesantus notikumus. Radošas domas nemīl rāmjus. Šodien Vēži var ļauties gaisīgam noskaņojumam. Lieliski atslābinās vienkārša pastaiga.




Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Mājas slieksnis ieņēmis augstākās barjeras pozīciju. Mazi, mīļi un pūkaini radījumi parūpēsies par pacilājošu noskaņojumu. Jaunas idejas vakariņu galdam. Sirsnīgas un tuvas sajūtas mājinieku klātbūtnē.




Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Steidzīgās dienas stundas pazudīs interneta veikalu piedāvājumu klāstā. Neliels izbrauciens pa dzimtenes takām atjaunos asinsriti. Kopā ar pozitīviem cilvēkiem diena pazibēs nemanāmi.




Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svaru prātā dzims daudzsološas idejas par to, kur ieguldīt savu enerģiju un naudu. Grūtības pārvaramas ar lielāku gribasspēku un līdzcietības izrādīšanu citiem. Pieskārieni šodien daudz svarīgāki par vārdiem.




Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioni kājās var aut glaunākās kurpes un parādīt pasaulei savu vienreizību. Ticība sev – pirmais solis pretī saules stariem. Iespēja iepazīt jaunus un aizraujošus cilvēkus, nostiprināt vērtīgas idejas. Prāts un ķermenis – mundrs.





Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Diena, kurā labāk iekūņoties savā domu mākonī, atrast savu miera ostu. Pievēršanās jogai vai kādai citai meditācijas formai palīdzēs sakārtot prāta labirintus. Neliela noslēpumainība piešķirs odziņu Strēlnieku personībai.




Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Paļaušanās uz domubiedru viedokli. Ja Mežāži nonāk kādas izvēles priekšā, ieteicams konsultēties ar tuvākajiem draugiem. Pirts apmeklējums vairos spēkus un spirdzinās garu. Spontānākās idejas tās labākās.




Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Šodien Ūdensvīri var iztaisnot mugurkaulu un uzstāt uz savām interesēm. Pasaule mainās un Ūdensvīri var pielikt savu roku šajās pārmaiņās. Naudu sanāks vairāk tērēt, lai radītu iespējas tai apaugļoties.




Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Jaunas garīgas atklāsmes palīdzēs ziedēt optimisma dārzam. Grūtības koncentrēties uz ko vienu un praktisku. Nepatiks viss, kas šķiet iepriekš paredzams. Plānojot ceļojumu, ieteicams piedomāt pie ilgtermiņa labuma.



Horoskopu autore - sertificēta astroloģe Evija Bāre