Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Top10 seksuālie sieviešu instrumenti

Redakcija
Redakcija

Vīrieši jau sen pārstājuši sajūsmināties par atlasa kurpītēs ieautām sieviešu kājām vai bālu ādu tandēmā ar pieticīgu kleitas izgriezumu. Viņi ir kļuvuši daudz izlutinātāki un prasīgāki attiecībā pret sievieti. Tādēļ 21. gadsimta sievietei ir vajadzīgi daudz jaudīgāki "ieroči" vīriešu iekārdināšanai. Kādi tie ir- to uzziniet šajā rakstā.

1: Skatiens

Ne jau vienkārši acis vai uzkrāsotas garas skropstas. Nē, ar to vien nepietiek. Svarīgs ir skatiens. Kautrīgs vai izaicinošs. Atvērts vai domīgs. Galvenais, lai tas kļūst par tava iekāres objekta seksuālu stimulu. Tavām acīm „jāspēlējas”: sākuma tās plati atver, uz mirkli nedaudz pacel uzacis, tad novērs skatienu, nolaid acis un smaidi. Šādi tu garantēti piesaistīsi sava izredzētā uzmanību.

2: Smaids

Nerunāsim par zobu baltumu un skaistumu, vai par tīru un svaigu elpu- tas nav apspriežams. Tavs galvenais uzdevums: padarīt smaidu par pašu drošāko cerību un vēlmi. Ar tādu solījumu, ko pat vīrietis nevar iedomāties! Pamēģini pieiet pie spoguļa un paskatīties uz sevi nedaudz no augšas. Pie tam savelc lūpas "tūtiņā, līdzīgi kā skūpstam, un nedaudz pasmaidi. Grūti? Bet nepieciešami! Parādi savam izredzētajam, ka tieši tavu lūpu skūpsts aiznesīs viņu tur, kur ir labi...

3: Dekoratīvā kosmētika

Nekādā gadījumā nav jābūt samālētai, kā pirms kaujas! Bet prasmīgi uzklāta, intriģējoša dekoratīvā kosmētika būs īsti vietā. Pavisam nedaudz ietonē vaigu kaulus, uzklāj lūpu spīdumu un mazliet ar zīmuļa palīdzību izcel acis- tas arī viss, kas nepieciešams.

4: Apģērbs

Liela daļa sieviešu ir tendētas uz pārāk īsiem tērpiem un dziļiem izgriezumiem. Daudzas tiecas parādīt savas kājas un dekoltē pat ziemas salā, kas nav ne gudri, ne arī pārāk pievilcīgi. Protams, pārāk atklāts apģērbs vīrietī izraisa seksuālu vēlmi, taču reizē arī spriedzi, kura, ja netiek laicīgi likvidēta, vīrieša veselībai nāk tikai par sliktu. Turklāt vīriešiem daudz labāk patīk sievietes ar "noslēpumu". Tāpēc daudz labāk būs, ja izvēlēsies apģērbu,kas vīrietī rosinās iztēli.

5: Gaita

Neslāj pa ielu ar sakumpušu muguru vai nesoļo platiem kareivīgiem soļiem. Sievietes gaitai jābūt vieglai un līganai. Pie kam, neatkarīgi no tā, kas tev uzvilkts kājās: sporta apavi, baleta čības vai 15 centimetrus augsti papēži. Merilina Monro un citas viņai līdzīgas zvaigznes nekad nebūtu iekarojušas seksa simbola titulu, ja ejot nebūtu mazliet grozījušas gurnus.

6: Stāja

Vai zināji, ka sakumpusi tu izskaties vismaz par 10 cm īsāka? Sakumpums ir pirmais rādītājs tam, ka cilvēkam ir vienaldzīgs viņa ārējais izskats un veselība. Skaista stāja- tā nav vienkārši taisna mugura. Skaista stāja sievietei ir uz augšu nedaudz piepacelts zods, skatiens virzīts taisni uz priekšu, iztaisnoti pleci, nedaudz uz priekšu izvirzītas krūtis un uz iekšu ievilkts vēders. Sieviete ar labu stāju tiek uztverta kā daudz slaidāka, pievilcīgāka un pārliecinātāka par sevi. Bet tie ir ļoti svarīgi kritēriji seksuālas sievietes tēlam!

7: Balss

Nespiedz. Jo zemāks ir tavs balss tembrs, jo seksuāli pievilcīgāka tu esi- tā apgalvo amerikāņu psihologi. Vīrietis šādu sievieti uztvers kā daudz kaislīgāku būtni. Tāpēc savu balsi jātrenē. Pat, ja esi soprāns, mēģini pievienot savai balsij dažas tembrāli zemākas notis, tādējādi padarot savu soprānu neaizmirstamu! Tā, lai vīrietis ilgotos pēc tevis, pat runājot tikai pa telefonu.

8: Smarža

Nevis aromāts. Bet tieši smarža. Sievietes dabīgā smarža, kas vīriešiem ir spēcīgākais seksuālais stimuls un bieži vien izraisa erekciju pat bez pieskārieniem! Atceries, ko Napoleons rakstīja Žozefinei no kara lauka: "Lūdzu tevi, nemazgājieties, es drīz atgriezīšos". Vīrietim jānoreibst nevis no tava parfīma, bet no tavas miesas smaržas.
Bet tad, kad izmantosi mākslīgos aromātus, tad ievēro Koko Šaneles teikto: „Iesmaržojiet smaržas tur, kur jūs gribētu, lai jūs skūpsta”. Un nelejiet vienā reizē sev virsū pusi flakona (sevišķi vasarā). iesmaržināt var kaklu, krūšu bedrītes, pulsa vietas un arī tad pavisam nedaudz.

9: Uzvedības stils

Seksuālās uzvedības manieres ir vesela māksla! Tas ir mīmikas, žestu un kustību prasmīgs savienojums. Ir sievietes, kurām seksualitāte ir dota jau no dabas. Pārējās to var (un vajag) iemācīties! Atceries vienu no seksuālākajām ainām filmā „Pamatinstinkts”, kur Šārona Stouna pārliek kāju pār kāju. Tas ir lielisks paņēmiens, kā piesaistīt vīrieša uzmanību. Sāc ar žestiem, kas pauž interesi: noliecies nedaudz uz priekšu, tuvini sarunu biedram savu roku vai kāju... pēc tam viegli pieskaries viņam, taču izvēloties tās ķermeņa daļas, kurām nav izteiktas seksuālas nozīmes.

10: Iekšējais skaistums

Ne apģērbs, ne prasmīgi uzlikta dekoratīvā kosmētika, ne skaistas krūtis nepiesaistīs vīrieša uzmanību uz ilgu laiku, ja no tevis neizstaros iekšējais skaistums. Tāpēc pats svarīgākais ir tavs noskaņojums un personīgā enerģētika. Lai cik tu arī būtu skaista, ja garastāvoklis un noskaņojums atrodas zem nulles līmeņa, neviens tevi neievēros. Kaut gan arī tu nevienu neredzēsi.
Tāpēc esi pozitīva, sajūti savu iekšējo skaistumu, un tad arī pretējā dzimuma pārstāvji nepaliks vienaldzīgi.