Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sensacionāli! Jauns veids kā apgūt angļu valodu pāris nedēļās

Redakcija
Redakcija

"Domāju, ka iemācīšos tikai dažus jaunus vārdiņus, bet patiesībā iemācījos daudz vairāk" – stāsta Renāte (38). Viņas stāsts ir pārsteidzisi daudzus, bet izlasot interviju, Tu uz visiem laikiem mainīsi savas domas par angļu valodu. Lasi tālāk sapratīsi kā arī Tu vari iemācītes angļu valodu tik īsā laikā un šodien saņemt 55% atlaidi angļu valodas apguves programmai!

– Apsveicu, Renāte, ar sasniegumu! Pastāstiet, kāda bija jūsu angļu valoda agrāk?

– Paldies! Par angļu valodu runājot - es biju nulle. Dažus vārdus jau es angliski zināju, bet negribējās runāt, jo bail, ka kaut ko pasaku nepareizi. Biju mācījusies valodu kursos, bet netiku līdzi visas grupas ātrumam. Daudz ko nepaspēju vēl saprast, kad nāca jau nākamā tēma. Pēc pāris mēnešiem atmetu ar roku.

– Kāpēc nolēmāt apgūt angļu valodu tagad?

– Mana krustmeita precēsies ar angli. Saņēmu uzaicinājumu uz radu sapazīstināšanas pasākumu. Domāju, ka jutīšos muļķīgi starp angļiem, nesaprotot ko viņi runā un pati arī nevarot neko pateikt. Patiesībā, pēdējā brīdī izlasīju par ātro angļu valodas programmu internetā. Nolēmu izmēģināt uzreiz, jo nav ko vilkt garumā - tā jau angļu valodu nekad neiemācīsies.

– Vai programmā bija tas, ko bijāt gaidījusi?

– Gatavojos, ka būs jāizbrīvē vairāk laika, tāpēc biju pārsteigta cik viegli mācīšanās bija apvienojama ar darbu un ģimenes dzīvi. Bija šaubas par to vai pietiks pacietības, bet nē - ik pa laikam gribējās piesēsties pie datora un paklikšķināt tos vārdiņus. Sākumā arī domāju, ka iemācīšos tikai dažus jaunus vārdiņus, bet patiesībā iemācījos runāt! Jā, es iemācījos angļu valodu.

– Pastāstiet sīkāk kā notika mācīšanās?

– Mācīties varēju jebkurā laikā, pati savā tempā un neviens mani nesteidzināja. Parasti to darīju vakarā, kad visi darbi izdarīti. Tas bija interesantāk kā vakara seriāls. Katrs vārdiņš ir attēlots bildē, vārdiņu var noklausīties skaļrunī uzpiežot uz tā, kad vārdiņš ir iegaumēts, var spiest nākamo vārdiņu. Pavisam vienkārši.

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc programmas beigām?

– Pirmais, ko ievēroju bija tas, ka vārdu krājums kļuvis plašāks. Tagad nekautrējos runāt un visas pamatlietas varu brīvi pateikt. Akcents vēl mazliet ir, bet ar katru dienu uzlabojas un, galvenais, ka tas vairs netraucē sarunāties.

– Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

– Nezinātājam, tādiem kāda biju es, jāiegādājas programma un jāsāk mācīties. Tas ir ļoti vienkārši - nodarbības katrs pats var saplānot atbilstoši savam brīvajam laikam. Droši sper pirmo soli un piereģistrējies programmai jau tagad, lietot to varēsi, kad Tev būs ērtāk un brīvāks laiks.

Šodien ir pēdējā Šveices valodu programmas akcijas diena - pirmie 100 var apgūt svešvalodu ar 55% atlaidi - par tikai 6.95 € (parasti šī iespēja maksā EUR 16.95). Apgūsti angļu, vācu, franču vai kādu citu no 12 svešvalodām. Dodies uz www.swisslanguages.com un vēl šodien, 26. martā, saņem savu piekļuvi ar 55% atlaidi valodu apguves programmai - Tu vari paspēt būt starp pirmajiem 100.

Šveices valodu apguves metodē tiek izmantoti tikai tie vārdi un frāzes, kas patiešām ir jāzina, lai komunicētu jaunā valodā. Uzsvars ir uz to, lai pēc iespējas ātrāk Tu spētu veidot teikumus un varētu saprasties svešā valodā. Šveices metode balstās uz regulāriem pētījumiem par valodu apguvi. Esi viens no pirmajiem un saņem 55% atlaidi. Nāc uz www.swisslanguages.com

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.