Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Diēta slaidam lapsenes viduklim

Jūs spogulī vairs neredzat savu lapsenes vidukli? Nebēdājiet! Atbrīvoties no liekajiem centimetriem palīdzēs lokālā vidukļa diēta.

Pirmām kārtām, jums būs jāsamazina gaļas lietošana uzturā un pilnībā jāizslēdz no savas ēdienkartes šokolāde un alkohols. Jālieto pārsvarā dārzeņi, augļi un graudaugi, nepieciešamās olbaltumvielas iegūstot no piena un skābpiena produktiem ar zemu tauku saturu.

Bez tam, līdz minimumam būs jāsamazina arī ogļhidrāti. Pie tiem pieder saldumi un konditoejas izstrādājumi. Jūsu porcijai pamatā jāsastāv no pupām, dārzeņiem, augļiem un ogām, kā arī pilngraudu maizes.

Nedrīkst aizmirst par ūdeni, kas ir jebkuras diētas pamatā. Dzeriet to daudz un vēlams negāzētu.

Lai diētas ievērošanas laikā iegūtos rezultātus saglabātu, pēc tās pabeigšanas ievērojiet pareizas ēšanas principus.

Nav mazsvarīgi ievērot arī mērenību ēšanā. Iegūtos rezultātus var uzlabot, ja diētu apvienojat ar fizisko slodzi. Derēs jebkuri vingrinājumi presei, dažāda veida noliekšanās, vingrošana ar riņķi.

Slaids viduklis– skaistas figūras pamats. Un sasniegt to nepavisam nav grūti.