Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ķīniešu horoskops 2015. gadam

Redakcija
Redakcija

Pēc ķīniešu horoskopa nākamais būs Kazas gads, tas iestāsies 2015.gada 19.februārī un turpināsies līdz 2016.gada 7.februārim, kad Kazu nomainīs ugunīgais Mērkaķis.

Par 2015.gada saimnieci kļūs Zilā Koka Kaza. Kam tad veiksies 2015.gadā, bet kam jāievēro piesardzība? Ķīniešu astrologi uzskata, ka liela veiksme gaidāma tiem ļaudīm, kuri dzimuši Vērša gadā. Tomēr arī viņiem nevajadzētu paļauties vienīgi uz veiksmi, lai sasniegtu kāroto mērķi var nākties enerģiski strādāt. Starp citu, šajā gadā der ieklausīties viedu cilvēku padomos, tai skaita astrologu, to padomi līdzēs sasniegt nospraustos mērķus, izkļūt no sarežģītām situācijām.

Uzmanīgiem un piesardzību ievērot vajag Žurkas gadā dzimušajiem. Ķīniešu horoskops vēstī, ka Fortūna 2015.gadā īpaši nelutinās. Tāpēc, lai izvairītos no sarežģījumiem rūpīgi apsveriet katru pieņemto lēmumu šajā gadā. Īpašu uzmanību pievērsiet savai veselībai, nepiemirstiet par savlaicīgu slimību profilaksi.

Tīģeru gadā dzimušajiem 2015.gads solās būt veiksmīgs un labvēlīgs. Šajā gadā spēsiet sasniegt augstas virsotnes. Gandrīz visi projekti, kuros iesaistīsieties dāvās labu peļņu. Tīģeri šajā gadā būtiski uzlabos savu materiālo stāvokli un kā nu ne, ja veiksme pati kritīs rokās, galvenais nepalaisties laiskā slinkumā un nenokavēt īsto brīdi. Var radīsies lieliska iespēja pakāpties pa karjeras kāpnītem, uzlabosies attiecības ar radiniekiem.

Truša gadā dzimušajiem 2015.gadā var nākties krietni pacilpot, lai izvairītos no dažādām konfliktsituācijām, strīdiem, domstarpībām. Astrologi šajā gadā nerekomendē nodarboties ar stratēģisku plānošanu, jo var nākties savu dzīvi pakārtot ārējo apstākļu ietekmei. Daudzi neskaidri momenti šajā gadā kļūs klārāki, kļūs skaidrs kādus pārbaudījumus nāksies pārvarēt.

Toties Pūķa gadā dzimušos gaida veiksme. Visa 2015.gada garumā gaidāmi patīkami pārsteigumi, labvēlīgas situācijas. Aizmirsīsiet par problēmām un nepatikšanām. Zvaigznes gan neiesaka zaudēt uzmanību, jo likteņa pavērsieni var būt samērā negaidīt.

Čūskas gadā dzimušie 2015.gadā var izvilkt savu laimīgo loterijas biļeti. Zvaigznes rekomendē rīkoties uzmanīgi, ja nepieciešams, tad pat viltīgi, lai nenāktos nožēlot par savu rīcību. Uzturiet labas attiecības ar partneriem, kolēģiem, radiniekiem.

Kazas un Zirga gadā dzimušajiem 2015.gads solās būt dzīvespriecīgs, enerģisks, bagāts dažādiem notikumiem.

Toties Pērtiķa gadā dzimušajiem var nākties sastapties ar samēra nopietnām problēmām. Astrologi šajā gadā rekomendē atturēties no neplānotiem dārgiem pirkumiem, pastāv samērā augsta varbūtība zaudēt visus iekrājumus. Neuzticieties pirmajam pretīmnācējam un atturieties no iesaistīšanās riskantos darījumos.

Gaiļa gadā dzimušajiem 2015.gads solās būt finansiāli stabils un izdevies. Tērējiet nopelnīto un baudiet dzīvi, Fortūna šajā gadā jums smaidīs.

Kazas un Suņa gados dzimušie 2015.gadā beidzot gūs harmoniju un līdzsvaru. Dzīve pamazām sakārtosies, jo zvaigžņu izvietojums debesjumā jums ir labvelīgs. Ja protat komunicēt ar cilvēkiem un viņu jums uzticas, tad domājiet par nodarbes maiņu un kļūstiet par tirgotāju. Tirgotājiem Suņiem šajā gadā veiksies.

Visbeidzot ļoti uzmanīgiem un prātīgiem 2015.gadā vajag būt Cūkas gadā dzimušajiem. Vislabāk atturieties no līdzdalības riskantos projektos, pievērsieties līdzsvarotam dzīvesveidam. Pievērsiet uzmanību savam veselības stāvoklim un veselīgam dzīvesveidam.

Horoskopu piedāvā: E-horoskopi.lv lielākais horoskopu portāls latviešu valodā

     [+] [-]

, 2015-02-28 20:47, pirms 9 gadiem
Pilnīgi stulbs horoskops, jo vērša gadā dzimušajiem vispār šis gads nav paredzēts.