Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Mazā un vidējā biznesa ekonomiskā administrēšana jeb mobilais ofiss FlyOffice

Mazā un vidējā biznesa ekonomiskā administrēšana jeb mobilais ofiss FlyOffice
Mobilais ofiss FlyOffice

FlyOffice - jauns pakalpojums mazā un vidēja biznesa ekonomiskā administrēšanā jeb mobilais ofiss, kas ļauj ietaupīt tūkstošus latu.
Mazas biznesa izmaksas interesē visus uzņēmējus. Mazā un vidējā biznesa ekonomiska administrēšana ļoti labi tiek realizēta ar mobilā ofisa FlyOffice idejas palīdzību.

Jauna biznesa veidošanā vienas no galvenajām ir administratīvās izmaksas. Tajās ietilpst: telpu īre, datoru iegāde, inertneta, telefona, faksa ierīkošana. Jaunai kompānijai nāksies noalgot sekretāri un grāmatvedi, ieguldījumus prasīs reklāma, bet, ja runa ir par ražošanu, tad līdzekļi būs nepieciešami arī izejvielu un materiālu iegādei, kā arī daudzām citām vajadzībām. Tas viss kopā izmaksās ne vienu vien tūkstoti latu. Bet, sākot biznesu, uzņēmēji, protams, cenšas ne tikai vienkārši ekonomēt, bet skaita katru santīmu. Tajā pašā laikā tieši administratīvo izmaksu sadaļā, izdevumus iespējams samazināt līdz minimumam, vai precīzāk – līdz 75 latiem mēnesī. Šādu lietvedības organizācijas variantu jauniem uzņēmējiem piedāva centrs FlyOffice

FlyOffice ir jauns pakalpojums mazā un vidēja biznesa administrēšanā jeb tā dēvētais mobilais ofiss. FlyOffice piedāvā uzņēmuma lietvedības un pamatdokumentu aprites kopu , kas tiek aizpildīta uz profesionāla „autsorsinga” pamata (tā pamatprincips ir: atstāju sev tikai to, ko varu darīt labāk par citiem, un atdodu ārējiem izpildītājiem to, ko viņi dara labāk par citiem). Šāda pieeja nodrošina pasūtītājam savlaicīgu dokumentu sagatavošanu, darba organizāciju ar dokumentiem, līgumu, vienošanās projektu, dažādu papildinājumu un to izmaiņu izstrādi.

Bet tagad konkrētāk par to, kas ietilpst FlyOffice 75 latu pakalpojumu komplektā?

Pārrunas ir svarīgākais process jebkurā darījumā. Taču FlyOffice pakalpojumu komplekta lietotajiem nevajadzēs tērēt laiku piemērotu telpu meklēšanai un naudu to noīrēšanai. Jauno uzņēmēju rīcībā ir neliela konferenču zāle, kurā var rīkot sarunas ar darījumu partneriem. Laika ierobežojumu nav. Skaidrs, ka sarunas var ieilgt, taču šajā telpā iespējams uzturēties tik, cik nepieciešams.

Bez sekretāres/sekretāra biznesā nevar iztikt. Šim speciālistam jāmāk radīt patīkamu lietišķo atmosfēru un pasniegt kafiju potenciālajiem partneriem, kas atnākuši uz biznesa pārrunām. Un ne tikai. Sekretāre ir cilvēks, kas prot ātri un kvalitatīvi sagatavot dokumentāciju (pilnvaru, izziņu, līgumu), atrast nepieciešamo informāciju, atbildēt uz tālruņa zvaniem, sniegt ziņas FlyOffice pakalpojumu lietotāju potenciāliem klientiem un daudz ko citu. FlyOffice klientiem ir iespējas izmantot tieši šādas lietvežu-ekspertu iemaņas.

Tāpat neviens lietišķais process nav iespējams bez ofisa ierīcēm. Tāpēc ir vērts piebilst, ka FlyOffice klienti jebkurā laikā var izmantot internetu (to var brīvi lietot, lai pārbaudīt kompānijas kontus, vai arī, lai vienkārši apskatītu ziņu portālus), e-pastu (pēc jūsu rīkojuma sekretāre pārbaudīs saņemto pastu un nosūtīs elektroniskos ziņojumus), telefonu (jūsu kompānijas vardā tiks pieņemti telefonzvani), faksu (pēc jūsu rīkojuma sekretāre pieņems, reģistrēs un nosūtīs faksus), ka arī pasta adresi (sekretāre pieņems, reģistrēs un nosūtīs jūsu kompānijas korespondenci). Adresi var piereģistrēt VIDā kā biroju, un to norādīt vizītkartēs, uz veidlapām, dokumentos, reklāmā. Tāpat var norādīt arī tālruņa un faksa numurus.

Atsevišķu uzmanību pelnījis fakts, ka FlyOffice klientiem nevajadzēs algot grāmatvedi . (Viņa darbu apjoms tiek atrunāts atsevišķi.) Jebkurā gadījumā – Flyoffice ir reāla ekonomija uz algas, nodokļu un darbavietu ierīkošanas izmaksu rēķina.

Šodien Flyoffice strādā pie savu pakalpojuma apjoma paplašināšanas. Piemēram, tiem, kam būs nepieciešams vairāk nekā viens skretārs un grāmatvedis, tiks piedāvāta profesionālu sekretāru komanda, kā arī lietveži un personīgie palīgi. Ja nepieciešams, FlyOffice augs kopā ar savu klientu un viņa biznesu.

Papildus informāciju varat iegūt:
Ilona Makarenko
direktore
mob. +371 28885677 begin_of_the_skype_highlighting              +371 28885677      end_of_the_skype_highlighting
flyoffice@d-kcentrs.lv
www.FlyOffice.lv

     [+] [-]

, 2010-11-09 14:29, pirms 13 gadiem
Patiešām brīnisķīgs piedāvajums mazajiem uzņemumiem.

     [+] [-]

, 2010-11-10 17:46, pirms 13 gadiem
Ģeniāls piedāvājums. Beidzot par nepieciešamajiem pakalpojumiem ļoti draudzīgas cenas!

     [+] [-]

, 2010-11-22 01:25, pirms 13 gadiem
tik tiešām kaut kas interesants