Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:363, Did:0, useCase: 3


Lielā Talka Garozas muižā

Redakcija
Redakcija

Dienā, kad visos Latvijas novados ļaudis dosies sakopt apkārtni Lielajā Talkā, arī Mežotnes pagasta Garozas muižā notiks lieli darbi. 22.aprīlī plkst.10.00 palīdzēt gribošie ir aicināti pulcēties pie bijušās muižas drupām. Kopīgiem spēkiem akmeni pa akmenim, ķieģeli pa ķieģelim nojauksim kokos ieaugušās vecās sienas, kas Bauskas novada Dāviņu pagasta Bruknas muižā pārtaps par vēsturisko saimniecības ēku kompleksu.

Ar Mežotnes pagasta atbalstu, demontēsim vēsturiskās Garozas muižas drupas, kas bez jumta, bez saimnieka ir pakļautas iznīcībai. Ar talcinieku palīdzību akmeņi un ķieģeļi tiks noārdīti, lai vēlāk atdzimtu un sāktu jaunu dzīvi atjaunotajā Bruknas muižas saimniecības ēku kompleksā. Andreja Mediņa izlolotās idejas un to realizācija ir labi zināmas ikvienam, kurš ir pabijis skaistajā Bruknas muižā, kā arī novērtējis darbus Bruknas baznīcā.
Lai talciniekiem Garozas muižā darbi ritētu raiti un būtu labs prāts, Garozas parkā, brīvdabas estrādē no plkst. 12.30 līdz 13.30 koncertēs Renārs Kaupers. Savukārt Elmārs Tannis būs sarūpējis čuguna katlos gatavotu gardu maltīti - zupu un sautējumu.
Darbus pie drupām turpināsim līdz plkst.16.00, kad parkākoncertēsDaiga Petkeviča un Normunds Jakušonoks, kā arī baudīsim vakariņas.

Lūgums talciniekiem līdzi ņemt cimdus, āmurus un kaltus.

     [+] [-]

, 2017-04-17 14:45, pirms 7 gadiem
Latgales talcinieki arii piedaliisies talkošanaa- DK "EversS" no Ciblas novada.