Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:363, Did:0, useCase: 3


Izsludināta papildu pieteikšanās tirdzniecībai pasākumā “Līgosim krastmalā!”

Redakcija
Redakcija

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludina papildu pieteikšanos uz deviņām tirdzniecības vietām pasākumā “Līgosim krastmalā!”, kas notiks Rīgā, 11. novembra krastmalā, 23. un 24. jūnijā.

Sabiedriskās ēdināšanas tirdzniecības vietas paredzētas, lai svētku svinētājiem nodrošinātu mielastu, tajā skaitā siltus ēdienus, konditorejas izstrādājumus, bezalkoholiskos dzērienus un citu cienastu. Būs ierīkotas arī Jāņu zāļu un vainagu, kā arī pašaudzētu ogu tirdzniecības vietas.

Tirdzniecības laiks noteikts no 23. jūnija plkst. 17.00 līdz 24. jūnija plkst. 4.30.

Tirdzniecības noteikumi un pieteikuma anketa atrodami interneta vietnē kultura.riga.lv - Jaunumi sadaļā “Aktuāli”.

Pieteikties tirdzniecībai iespējams tikai elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to uz e-pasta adresi pieteikumi@izbraukumi.lv līdz 12. jūnija plkst. 12.00.

Rezultāti tiks paziņoti līdz 13. jūnija plkst. 17.00.

Tirdzniecības organizatora kontakti jautājumu gadījumā: tālrunis 67333784 (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 18.00), e-pasts pieteikumi@izbraukumi.lv.

Pasākumu “Līgosim krastmalā!” rīko Rīgas pašvaldība, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar SIA “Ideju institūts”.