Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:363, Did:0, useCase: 3


Foto: “Latvijas Goda apļa” sadancošana Jelgavas novada Staļģenē

Redakcija
Redakcija
Latvijas simtgades svinēšanas festivāls “Latvijas Goda aplis” turpina apceļot un godināt valsts novadus un 10. februārī piestāja Jelgavas novada Staļģenē, kur vidusskolas telpās notika pasākums “Ziemas sadancis” un pēc tā turpat pie skolas bija apskatāms gaismas objekts “Emogrāfs”.

Par Jelgavas novada deju svētkiem dēvētajā ziemas sadancī piedalījās visi Jelgavas novada jauniešu, vidējās paaudzes un senioru tautas deju kolektīvi un publikas interese par šo pasākumu bija ļoti liela. Pēc deju koncerta beigām tā skatītāji aizrautīgi izmēģināja arī vienu no publikas iecienītākajiem gaismas festivāla “Staro Rīga” objektiem “Emogrāfs”, kas ikviena dalībnieka sirdspukstus spēj pārvērst mūzikā un žilbinošā mozaīkā. Uzdevums bija vienkāršs – ierīcē bija jāievieto savs pirksts un tad jāskatās savu sirdspukstu veidotā mozaīkā, kuru nav iespējams ietekmēt ar apziņu.