Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:363, Did:0, useCase: 3


Zināms uzvarētājs konkursā par iespēju iegūt KALENDĀRU 2016. gadam no Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja

Redakcija
Redakcija

Portāla KultūrasVēstis.lv rīkotais konkurss, kas tapis sadarbībā ar Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju, ir noslēdzies. KALENDĀRU 2016. gadam dāvanā saņem ILZE VAINOVSKA.

Uz Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju pārvestas, uzstādītas un iekārtotas 118 senas celtnes no visiem vēsturiskajiem Latvijas novadiem. Muzejā izveidotas latviešu zemnieku, amatnieku un zvejnieku sētas, kurās apskatāma pastāvīgā ekspozīcija – sadzīves un darba priekšmeti, interjera iekārtojums –, kas raksturo laika posmu, novadu un mājas saimnieku nodarbošanos. Muzejā strādā amatnieki, izstāžu zālē var skatīt tautas lietišķās mākslas studiju un muzeja krājuma materiālu izstādes.

2015. gada nogalē muzejs izdeva palīgu ikdienas darbu un gada rituma plānošanai – KALENDĀRU 2016. gadam. Kalendāra centrālajā fotogrāfijā redzama pirmā brīvdabas ekspozīcija Baltijā – Vidzemes sēta, kas tika uzstādīta 20. gadsimta 30-tajos gados.


Portāla KultūrasVēstis.lv rīkotais konkurss, kas tapis sadarbībā ar Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju, ir noslēdzies. Uzvarētāja ir ILZE VAINOVSKA.
Apsveicam! Par dāvanas saņemšanu lūdzam sazināties, zvanot KultūrasVēstis.lv redakcijai (+371) 26 311 794 vai rakstot uz e-pastu marcis@epadomi.lv.

Konkurss tapis sadarbībā ar Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju.