Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:363, Did:0, useCase: 3


Nedēļas nogalē aicina uz Mīlgrāvja krastmalas svētkiem 2017

Redakcija
Redakcija

Svētdien, 13. augustā Vecmīlgrāvī, Meldru ielā jau septīto reizi norisināsies Mīlgrāvja krastmalas svētki, ko organizē Vecmīlgrāvja attīstības biedrība ar Rīgas Brīvostas pārvaldes atbalstu. Mīlgrāvja krastmalas svētki 2017 notiks Vecmīlgrāvja promenādē, ka izveidota Daugavas krastā un ir iecienīta Vecmīlgrāvja ģimeņu pastaigu vieta, tie aicina gan lielus, gan mazus, jo interesanti būs ikvienam. Turklāt visas aktivitātes būs bez maksas.

Svētki notiks tikai vienu dienu – svētdien, 13. augustā, kad jau no plkst. 10.00 līdz pat plkst. 17.00 darbosies Latvijas mājražotāju svētku tirdziņš, bērniem būs pieejamas dažādas meistarklases un darbnīcas, bet pieaugušajiem būs iespēja izmēģināt dārza spēles. Bērni varēs izmantot arī piepūšamo atrakciju sniegtās izklaides iespējas. Pieaugušos, kuriem nav svešs šahs, uzrunās spēle ar šaha “lielmeistaru”, bet stiprākie varēs izmēģināt spēkus roku laušanās sacīkstēs.

"Šogad Mīlgrāvja svētku izklaides programma ir plašāka nekā citus gadus. Šogad svētkos uzstāsies Kultūras pils Ziemeļblāzma pūtēju orķestris “Auseklītis” ar diriģentu Haraldu Bārzdiņu priekšgalā. Jaunākos svētku apmeklētājus priecēs bērnu vokālās grupas “Kukaiņi” sniegums, būs arī Brake dance paraugdemonstrējumi un sacensības. Kultūras pils Ziemeļblāzma līnijdeju kolektīvs aicinās dalībniekus iemēģināt līnijdeju soļus," informē pasākuma producents Ģirts Avots.

Tiem Mīlgrāvja krastmalas svētku apmeklētājiem, kuriem ir vēlme uzzināt ko jaunu par kuģiem, būs iespēja aplūkot divus Latvijas Republikas robežsardzes kuterus, bet tiem, kuri vēlēsies palūkoties uz Vecmīlgrāvi no malas, būs iespēja izbraukt ar kuģīti “Jelgava”, kas kursēs četras reizes.

"Mēs ļoti lepojamies ar mūsu Vecmīlgrāvi un tās iedzīvotājiem, kopā mēs esam daudz sasnieguši. Tāpēc šogad pirmo reizi pasniegsim īpašu balvu "Vecmīlgrāvja lepnus", kas tiks kādam no Vecmīlgrāvja iedzīvotājiem, kas darbojas tā labā, netaupot spēkus un laiku. Aicinām ikvienu pievienoties un atzīmēt Mīlgrāvja krastmalas svētkus!” aicina Vecmīlgrāvja attīstības biedrības valdes priekšsēdētāja Inta Biezā.

Mīlgrāvja svētkus 2017 noslēgs mūzikas grupa “Limuzīns”.