Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:363, Did:0, useCase: 3


Mārtiņdienas tirgus Kalnciema kvartālā

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 5. novembrī Kalnciema kvartālā no 10.00 līdz 16.00 notiks īpašais Mārtiņdienas ieskaņas tirgus, kurā tirgotāji būs sarūpējuši Mārtiņdienas zosi, tītaru vai pīli, bērni un viņu vecāki varēs darboties radošajā darbnīcā (12.00-15.00), bet tie, kas grib izmēģināt sevī juveliera prasmes, varēs piedalīties Sudraba liešanas darbnīcā (14.30-17.30).

Šoreiz tirgu apmeklēt īpaši aicinām bārdainus vīriešus, jo būs pieejama bezmaksas bārdas korekcija un konsultācija no The Beard Cosmetics.

Tirgū varēs nobaudīt tikko uz dzīvas uguns gatavotus ēdienus, kā arī dažādus dzērienus, bet līdzņemšanai būs svaiga gala, sēnes un dārzeņi gatavošanai mājās, desas, kūpinājumi, dažādas ogu un ābolu plātsmaizes, kūkas un tortes, malkas krāsnī cepta maize un citi lauku gardumi Mārtiņdienas galdam.

Gada patriotiskāko mēnesi novembri sagaidot, amatnieki jau būs parūpējušies par latvju rakstu un sarkanbaltsarkano nozīmīšu popularizēšanu tirdziņā piedāvājot dažādas rotas, piespraudes un apģērbus patriotiskās noskaņās.

No plkst. 14:30 “Koka arhitektūras centrā” Melnsila ielā 10B notiks Sudraba rotu liešanas darbnīca, kurā ikviens varēs izgatavot sudraba rotaslietu. Apmēram 2-3 stundu laikā taps rotaslietas no Silverdesign sudraba mālu pulvera - sākot ar pulvera sajaukšanu un rotaslietas izveidošanu līdz izdedzināšanai ar gāzes degli un pulēšanai.