Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:363, Did:0, useCase: 3


VEF Kultūras pils aicina uz elegantu Jaungada sagaidīšanas balli “Bonjour, 2018!”

Redakcija
Redakcija

31.decembrī nesen atjaunotajā VEF Kultūras pilī norisināsies pilsētā elegantākā Jaungada sagaidīšanas balle “Bonjour, 2018!”. Šīs svinības būs īpašas, jo mēs visi kopā sagaidīsim Latvijas 100.dzimšanas dienas gadu un Latvijā ilgāk pastāvošās un koncertējošās leģendārās grupas „Menuets” 50. jubilejas gadu.

......................................................................................................................................................................................................

Priecējot viesus, grupa visa vakara garumā spēlēs savas visu laiku populārākās dziesmas: “Alvas zaldātiņi”, “Bimini’, “Dziesma, ar ko tu sāksies”, “Viņi dejoja vienu vakaru” u.c. Protams, par klausītāju labsajūtu rūpēsies arī citi mākslinieki, kuru vārdi pagaidām netiek atklāti.

Vakara viesus sagaida atraktīva izklaides programma un svinības piecās Kultūras pils zālēs, ļaujoties brīnišķīgai mūzikai, izsmalcinātām delikatesēm un atbilstošiem dzērieniem. Svinību viesiem būs iespēja iegūt un atsvaidzināt zināšanas par īpaši izmeklēto vīna pasauli, satikt pasaulslavenu burvju mākslinieku un kādu elegantu dziedātāju. Svinību programmā paredzēts arī pavāru šovs, fotostūrītši (viens no tiem – ar fabrikas VEF vēsturiskajiem eksponātiem: telefona aparātiem, fotoaparātu “Minox”u.c.), īpašās monētas “Latvijai – 100” kalšana un citas atrakcijas. Vakara gaitā iespējami dažādi pārsteigumi, kā jau tas pieklājas Jaungada naktij.

Atraktīvas nominācijas, pārsteidzošas balvas, vērtīgas loterijas līdz pat viesību kulminācijai – Jaungada sagaidīšanai un salūtam!

Dress code: vakarkleita, uzvalks.

Biļetes uz Jaungada svinībām var iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā Bilesuparadize.lv