Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Aicina pieteikties tirdzniecībai gaismas festivāla “Staro Rīga 2016” norises laikā

Redakcija
Redakcija

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina pieteikšanos tirdzniecībai gaismas festivāla “Staro Rīga 2016” norises laikā, kas notiks no 17. līdz 20. novembrim.

Tirdzniecība festivāla laikā paredzēta Vērmanes dārzā, Esplanādē, Baumaņa skvērā, Latvijas Universitātes skvērā, Bastejkalnā, pie Pulvertorņa, Vaļņu ielā, Kaļķu ielā un Jēkaba laukumā, kopskaitā 46 tirdzniecības vietas. Tirdzniecības dalībniekiem, atbilstoši noteikumiem, jāpiedāvā siltie dzērieni, uzkodas, konditorejas izstrādājumi, nepārtikas preces – ar gaismas tematiku saistīti suvenīri un rotaļlietas, kā arī suvenīri ar nacionālo simboliku.

Tirdzniecības noteikumi un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnēs kultura.riga.lv - Jaunumi sadaļā “Aktuāli” un Izbraukumu tirdzniecība Pretendentiem pieteikumi elektroniskā formā jāiesniedz līdz 2016. gada 3. novembra plkst. 17.00, pieteikumu nosūtot uz e-pasta adresi pieteikumi@izbraukumi.lv.

Tirdzniecību organizē biedrība “Atklāj Rīgu”.

Papildinformācija pieejama pie tirdzniecības organizatoriem pa tālruni 664373464 vai e-pastu pieteikumi@izbraukumi.lv biroja darba laikā no plkst. 10.00 līdz 17.00.