Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Rūķupes Rūķi arī šogad aicina piepildīt „Lielo Dāvanu maisu”

Redakcija
Redakcija

Rūķupes Rūķi un Ziemassvētku vecītis arī šogad aicina lielus un mazus RūķSiržus iesaistīties akcijā “Piepildīsim Lielo Dāvanu maisu”. Akcijas mērķis ir iepriecināt tās Kurzemes reģiona ģimenes un vientuļos pensionārus, kuriem līdz Ziemassvētku sajūtai un brīnumam ir vajadzīga tikai maza atcerēšanās, silts sveiciens un kopā būšana.

Pateicoties Lielās orientēšanās brauciena „Kursas rallija” dalībniekiem, jau pagājušā nedēļas nogalē tikai aizsāka Ziemupes Ziemassvētku vecīša Lielā Dāvanu maisa piepildīšana Rūķupē.

Lielajā Dāvanu maisā mēs labprāt saliktu mājās gatavotus ievārījumus, no sirds veidotus rokdarbus, saldus iepriecinājumus glītā saiņojumā (vēlams dāvanu maisiņā vai caurspīdīgā iesaiņojuma papīrā). Pamazām izzinot dāvanu saņēmēju vajadzības, esam noskaidrojuši, ka daudzās mājās priecātos par gultas veļu, dvieļiem, apaviem, grāmatām, jo īpaši spēlēm bērniem. Nozīme nav naudas ieguldījumam, bet labajām domām un sirds siltumam.
Ja arī Tu un Tavu klase, darba kolēģi un draugi nolēmuši sagatavot sirsnīgas dāvaniņas un apsveikumus, tās piesakiet (lai varam ieplānot laiku aizbraukt) līdz 7. decembrim pa telefona nr. 29400470 vai rakstot uz epastu: rukupesrukis@gmail.com un iespējams tieši Jūs saņemsiet pārsteigumu no Ziemassvētku vecīša motivācijas brigādes!

Šogad viens no Ziemassvētku vecīša īpašajiem draugiem ir Haskiju parks no Zirām – arī viņi par savu labo darbu veikšanu ir pelnījuši saņemt kādu našķi (suņu barību). Šie suņi ikdienā sociālā centrā Saulessala ir lieli palīgi cilvēkiem ar dažādām atkarībām, vēršot viņu dzīvi pilnvērtīgu un cerību pilnu. Mēs varam palīdzēt, atverot savas sirdis rūķiskam priekam!

Rūķupes apmeklētājiem savas sagatavotās dāvaniņas un apsveikumus būs iespēja atstāt Rūķupes komandcentrā atstāt dāvaniņas un apsveikumus.

Sasildīsim sirdis Ziemassvētkos!

Sīkāka informācija www.ziemupe.ciemos.lv
Mūsu RūķDraugi: biedrība „Ziemupīte”, SIA „Karameļu darbnīca”, Latvijas Pasts, Saldus Pārtikas kombināts.

Teksts: Rūķupes Rūķi