Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Kalnciema kvartālā sāksies 7. „Mākslas medības”– mākslinieku darbu pop-up tirgus

Redakcija
Redakcija

2017. gada 1. aprīlīplkst. 12:00 Kalnciema kvartālā sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju tiks atklātas septītās „Mākslas medības” – jauno mākslinieku darbu pop-upizstāde un pārdošana. „Mākslas medībās” varēs doties no 1. līdz 30. aprīlim.

„Mākslas medības” ir iniciatīva, kas gan mākslas zinātājiem, gan interesentiem vienkopus ļauj iepazīt un iegādāties spilgtāko pašmāju jauno mākslinieku darbus. Būs apskatāmi un iegādājamijauno autoru darbi, tai skaitāMadara Neikena,Sandra Strēle, Kristīne Luīze Avotiņa, Ieva Bondare, Zane Veldre, Sabīne Vernere un daudzu citu autoru darbi.Kopumā ap 500 dažādi studentu un absolventu darbi - gleznas, grafikas, keramika, tekstils, rotas, atklātnes un citas lietas.

„Mākslas medības” ir lieliska iespēja ne vien ielūkoties pašmāju mākslas aktualitātēs, bet arī sniegt būtisku ieguldījumu jauno autoru nākotnē.

Mākslas darbi pieejami Kalnciema kvartāla galerijā laika posmā no 1. līdz 30.aprīlim un pieejami apskatei katru darba dienu no 10.00 - 17.00, kā arī sestdienās tirdziņa laikā no 10.00 - 16.00.