Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


No 17. - 24. aprīlim Latvijas Biodanza skolotāju asociācija aicina uz Atvērtajām Biodanza (biodejas) nodarbībām 9 Latvijas pilsētās Izdejo dzīvi!

Redakcija
Redakcija

19. aprīlis ir Biodanza metodes idejas autora dzimšanas diena. Biodanza ("bio" - dzīve, "danza" - deja, jēgpilna kustība) ir personības attīstības metode, kuras attīstība aizsākās Dienvidamerikā 20. gs 60. gados. Lai arī biodanza metodei ir daudzi terapeitiski aspekti, tās izveidotājs psihoterapeits, antropologs un mākslinieks Rolando Toro (1924.-2010.) uzskatīja, ka tās galvenais mērķis ir savienot cilvēkus ar dzīvi. Daudzās pasaules valstīs ik gadu notiek dažādi cilvēkus vienojoši pasākumi, lai ar pateicību pieminētu Rolando Toro par Biodanza idejas radīšanu un attīstīšanu visa mūža garumā.

Mūsu dzīve ir šis mirklis un arī mūsu ķermenis spēj būt vienīgi šeit un tagad. Prasme dzīvot apzinātā klātesamībā un savstarpēji pieņemošās attiecībās ar citiem cilvēkiem ir labas veselības pamats.

Veselīga un laimīga dzīve sākas katrā no mums!

Aicinām ikvienu interesentu uz Atvērtajām nodarbībām 9 Latvijas pilsētās:
Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā, Tukumā, Valmierā, Siguldā, Limbažos un Ādažos.

Dejot prasme un priekšzināšanas nav nepieciešamas. Ja proti staigāt, tu spēj arī dejot!

Vairāk uzzināsiet mūsu mājas lapā: biodanzalatvia.lv

Pasākumu rīko Latvijas Biodanza skolotāju asociācija sadarbībā ar Baltijas Biodanza skolu.