Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Ziemupes jūrmalā rosīsies Ziemassvētku vecītis un Rūķupes Rūķi

Redakcija
Redakcija

Tuvojas ne tikai skaistais Ziemassvētku gaidīšanas laiks, bet arī gada Notikums - savus vārtus vaļā vērs Rūķupe, vieta, kur dzīvo, saimnieko un svētkus gaida un svin Rūķi un pats galvenais RūķRūķis - Ziemassvētku vecītis. Šogad ciemos gaidīsim no 11. līdz 23. decembrim.

Iesim lustīgās un kustīgās rotaļās, kopā darbosimies Rūķotavās, atcerēsimies jau zināmos un iepazīsim vēl neatklātos Rūķupes takas noslēpumus, kā arī būs unikāla iespēja - "paraustīt Vecīša bārdu", nesaņemot pretī žagarus. Kopā pārdomāsim šajā gada paveikto, lai to iegrāmatotu Lieliskos Darbu grāmatā. Būs iespēja apskatīt un izzināt mītisko Ziemassvētku tēlu pasauli caur talantīgā Rūķa Valtera Artura Vītola veidoto izstādi. Tāpat varēs samīļot mūsu draugu – poniju Kriksi (paņem līdzi Kriksim kādu kārumu – ābolu vai burkānu) un iegādāties Rūķu sagādātos suvenīrus, kā arī nosūtīt īpašās pastkartes saviem mīļajiem! Ziemassvētku vecītis parūpēsies, lai ikviens justos gaidīts!

11. decembrī plkst.14:00 ar rūķiskus satraukumu gaidīsim pirmās ģimenes, lai kopīgi atklātu šī gada Rūķu sezonu.

No 12. līdz 16. decembrim un no 19. līdz 23. decembrim plkst.10:00; 12:30; 15:00 ciemos gaidīsim lielākas un mazākas skolu un pirmsskolas izglītības iestāžu grupiņas. Pieteikšanās pie Rūķa Plānotāja (t.29400470). Ieejas maksa ir 3 eiro no personas un 3 eiro, ja vēlēsieties Rūķu gatavoto saldo pārsteigumu.

17. un 18. decembrī plkst. 11:00 un 14:00 Ģimeņu dienas Rūkupē, kad īpaši ciemos gaidām kuplas jo kuplas ģimenes, radus un draugus. Šī ir lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar savējiem!
17. decembrī plkst.17:00 Sajūtu tekstūra jeb Savādāki Ziemassvētki. Sīkāka informācija par norises vietu vēl sekos... Bet šis ir laiks, kad tumsā jo spoži iemirdz gaisma, kad sajust, piedzīvot, ieelpos un saklausīt to, ko caur neona gaismām, auto un televīzijas trokšņiem ikdienā palaižam garām.