Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Valters Krauze aicina uz autorvakaru VEF Kultūras pilī

Redakcija
Redakcija

24. septembrī plkst.19 uz savu autorvakaru Rīgā, VEF Kultūras pilī, aicina TV personība, radio programmu vadītājs un vienkārši lielisks cilvēks Valters Krauze.

«Šo divdesmit gadu laikā dažādos TV raidījumos esmu daudz ironizējis par politiku, politiķiem, valstī notiekošo, ikdienišķām netaisnībām. Savā autorvakarā vairāk pasmaidīšu par sevi, savu pieredzi, neveiklām situācijām un notikumiem, kurus pats esmu izdzīvojis, bet aizmirst nevaru,» to, kas būs dzirdams šajā stundu garajā programmā, nedaudz ieskicē Valters.

Tūkstošiem cilvēku ir smējušies par viņa jokiem, atbildējuši līdz ar viņu uz nopietniem jautājumiem TV šovā «Es mīlu tevi, Latvija», priecājušies viņa vadītajos TV šovos, pasākumos un kāzās. Ir pienācis brīdis, kad Valters ar šiem stāstiem dalīsies ar skatītājiem. Ar muzikālajām ilustrācijām Valtera stāstus papildinās pianists Juris Kristons.

Biļetes uz Valtera Krauzes autorvakaru var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.