Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Rīgā notiks izrādes uz ledus “Īstais Riekstkodis” pasaules pirmizrāde

Redakcija
Redakcija

28. decembrī, plkst. 18:00 ledus hallē Arēna Rīga pirmo reizi notiks krāšņa muzikālā izrāde uz ledus “Īstais Riekstkodis”, kas tapusi pēc E.Hofmana pasakas “Riekstkodis un Peļu karalis” un P.Čaikovska baleta motīviem. Skatītājus priecēs iespaidīga multimediju scenogrāfija, milzīgas video dekorācijas, kas ļaus pilnībā izbaudīt pasakas brīnumaino pasauli, virtuozi daiļslidotāji, krāšņi tērpi un aizraujošs Jaungada sižets.

Izrāde “Īstais Riekstkodis” veidota labākajās Sanktpēterburgas teātra tradīcijās, ievērojot modernās izklaides industrijas pasaules tendences. Izrādes trupas 2019./2020.gada sezonā piedalīsies Krievijas daiļslidošanas nacionālās izlases dalībnieki, kā arī pasaules meistarsacīkšu uzvarētāji un pasaules šovu uz ledus solisti. Viņu arsenālā ir vissarežģītākie četrkāršie lēcieni, iespaidīgi salto un atbalsta kombinācijas. Lielu prieku skatītājiem sagādās sarežģīti akrobātiskie elementi un mākslinieku saspēle ar auditoriju.

Izrādes veidotāji ir “Mūziklu uz ledus” žanra dibinātāji Krievijā, kuru projektos piedalījās olimpiskie čempioni un lielāko pasaules daiļslidošanas turnīru uzvarētāji. Komanda ir organizējusi vairāk nekā 400 izrādes gan Krievijā, gan Eiropas un Āzijas valstīs. Jau vairāk nekā desmit gadus profesionāļu komanda piedalās grandiozu, ledus laukumos notiekošu festivālu, koncertu, izrāžu organizēšanā.

Projekta radošā komanda:
/ Ņikita Mihailovs – izrāžu uz ledus horeogrāfs – režisors, 14 izrāžu režisors, tostarp iestudējumus čempioniem un olimpisko spēļu laureātiem Jevgēņijam Pļuščenko, Jeļenai Berežnajai, Irinai Sluckai, Tatjanai Navkai un Pēterim Černiševam.
/ Staņislavs Korčevskis – režisors un projekta radošais direktors. Projekti, kuru tapšanā viņš ir piedalījies, sajūsmina publiku visā pasaulē, tie ir tulkoti angļu, vācu, ķīniešu un flāmu valodās, ar panākumiem tiek izrādītas Krievijas, NVS valstu, Ķīnas, Indijas, Īrijas, Vācijas, Beļģijas un citu valstu pilsētās.
/ Konstantīns Salavatovs – kostīmu mākslinieks. Viņa komanda izrādei ir izveidojusi satriecošus tērpus. Varoņu oriģinālie tēli, aktuālais dizains apvienojumā ar vēsturisko tērpu izsmalcinātību atklāj to raksturus un aizved skatītājus aizraujošajā piedzīvojumu pasaulē.

Priekšnesuma ilgums: 1 st. 40 min. Izrāde sastāv no divām daļām ar starpbrīdi. Vecuma ierobežojums: 0+

Organizators: IZO Events
Pasākums soc. tīklā Facebook: https://www.facebook.com/events/239...

Biļetes pieiejamās Biļešuserviss kasēs un https://ej.uz/ists-riekstkodis

Kontakti grupu pasūtījumiem vairāk nekā 10 biļetēm: events@izoart.lv, tālr. 22306462