Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Šovakar Latvijā notiek Muzeju nakts

Redakcija
Redakcija

Latvijas simtgades reizē Muzeju nakts tēma ir „Šūpulis”, tādējādi iekļaujoties valsts simtgades stāstā, kas sākās 2017.gadā un turpināsies līdz 2021.gadam, 2018.gada vadmotīvs ir „Dzimšana”. Katras tautas un nācijas pastāvēšanu nodrošina šūpulis. Valsts dibināšanas un pastāvēšanas jēga rodama rūpēs par ģimenes, dzimtas un tautas šūpuli. Muzeju naktī godināsim šūpuļu darinātājus, sargātājus un šūpotājus!

19. maijā, Muzeju naktī, no plkst. 18:00 līdz pusnaktij visām vienreizējām vilcienu biļetēm visos maršrutos tiek piešķirta 50% atlaide. Biļetes ar atlaidi iespējams iegādāties biļešu kasēs. Gadījumā, ja tā konkrētajā stacijā ir slēgta, biļete ar atlaidi tiks piedāvāta vilcienā. Tāpat ērti var nopirkt e-biļeti AS "Pasažieru vilciens" mājaslapā vai mobilajā lietotnē – vilcienu kustības sarakstā šie reisi ir atzīmēti ar īpašu simbolu. 50% atlaide vienreizējām braukšanas biļetēm tiek piešķirta jau trešo gadu. Aicinām muzeju apmeklētājus izmantot šo piedāvājumu un apmeklēt muzejus tieši ar vilcienu.

Izmaiņas arī Rīgas Sabiedriskā transporta kustībā - saistībā ar Muzeju nakts pasākumiem tiks organizēti
​papildu autobusu, tramvaju un trolejbusu reisi līdz plkst. 2.00 no pilsētas centra šādos maršrutos.

Plaša informācija par visu, kas sasitīts ar Muzeju nakts pasākumiem ŠEIT