Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Uz projektu „Manas brīvdienas 2018” ielūdz aktrise Dārta Daneviča un draugi

Redakcija
Redakcija

Šogad, Latvijas simtgades vasarā, jaunatni priecēs projekts „Manas Brīvdienas 2018”, kas no 9. līdz 15.jūlijam norisināsies Engurē un uz kuru ielūdz Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča un viņas draugi. Pieteikties projektam var līdz 1.jūlijam, aizpildot pieteikuma anketu projekta mājaslapā ŠEIT

Šogad projekts „Manas brīvdienas” notiks jau astoto reizi, un tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz tajā piedalīties aicināti bērni un jaunieši no visas Latvijas. „Kopā ar brīnišķīgo aktrisi Dārtu Daneviču un viņa radošo komandu, kā arī īpašajiem viesiem pavadīsim notikumiem, emocijām, sajūtām un piedzīvojumiem piepildītu nedēļu! Tāpat kā katru gadu, arī šoreiz tas būs varens piedzīvojums mums visiem!” aicina pasākuma rīkotāji, atgādinot, ka Dārtu daudzi noteikti pazīst arī kā TV3 seriālu „Svešā seja”, „Ugunsgrēks” un „Ēnu spēles” varoni. „Projekta norises laikā dzīvosim renovētajā Engures vidusskolā, un šogad projekta tematika ir teātris un improvizācija, viss, kas par un ap to saistās. Tāpat būs satikšanās ar Dārtas kolēģiem un draugiem gan no teātra, gan TV, lai šī karstākā brīvdienu nedēļa būtu patiešām neaizmirstama!”

Projekta mērķis visus šos gadus ir bijis atklāt bērnu un jauniešu talantus, savu potenciālu, jo bieži vien mēs tos nemaz neapzināmies, tāpēc radošā komanda, kurā ir sapulcēti dažādu jomu Latvijas labākie profesionāļi, palīdzēs to atklāt. Tajā piedalās kustību māksliniece Liene Grava, kura saņēmusi arī „Spēlmaņu nakts balvu” kā labākā gada kustību māksliniece, vokālā konsultante Madara Celma (Latvijas Jaunatnes teātra muzikālo izrāžu veidotāja), tāpat nedēļas aktivitātēs piedalīsies arī citi brīnišķīgi pasniedzēji.

Kā norāda projekta organizatori, dalība šajā projektā ir iespēja gan apgūt jaunas iemaņas, gan pilnveidot jau esošus talantus, bet pats būtiskākais – tā ir iespēja iepazīties ar jauniem draugiem, un draugi taču ir vislielākais pasaules dārgums.

Pieteikties aicināti bērni un jaunieši vecumā no 6 līdz 18 gadiem. Pieteikšanās termiņš – 1.jūlijs. „Nenokavējiet! Aicinām pieteikties laikus, jo vietu skaits ir ierobežots!” norāda projekta organizatori.

Pieteikties ŠEIT