Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Bērnus un jauniešus aicina piedalīties konkursā – festivālā „Mēs Latvijai 2018”

Redakcija
Redakcija

Dažādu Latvijā dzīvojošo tautību bērni un jaunieši aicināti piedalīties konkursā – festivālā “Mēs Latvijai 2018”. Konkurss – festivāls “Mēs Latvijai 2018” tiek rīkots, lai veicinātu visu Rīgā un Latvijā dzīvojošo tautību bērnu un jauniešu starpkultūru komunikāciju, savas nacionālās identitātes kā Latvijas kopējās kultūru daudzveidības daļas apzināšanos un stiprinātu piederības sajūtu savai valstij – Latvijai.

Piedalīties var bērni un jauniešu kolektīvi vai individuāli jaunie mākslinieki vecumā no 8 līdz 25 gadiem un muzikālos, dejas vai teatrālos priekšnesumos iepazīstināt ar savu nacionālo kultūru. Konkursā piedalīties tiek rosināti arī bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām.

Šogad, izvēloties repertuāru, dalībnieki tiek aicināti sniegt savu artavu Latvijas valsts simtgades svētku noskaņas veicināšanā un veltīt priekšnesumus valsts svētkiem.

Konkurss – festivāls tiks organizēts divās kārtās un noslēgsies ar laureātu apbalvošanu un dalībnieku sveikšanu 2018. gada 22. oktobrī VEF Kultūras pilī. Konkursa noslēguma koncertu apmeklēt varēs visi interesenti - gan rīdzinieki, gan Rīgas viesi.

Konkursa apraksts, noteikumi un pieteikuma anketa atrodami projekta “Mēs Latvijai” facebook.com kontā.

Pieteikumi par piedalīšanos konkursā jāiesniedz līdz 2018. gada 8. oktobrim rakstiski uz e-pastu janinakula@inbox.lv

Konkursu jau trešo gadu rīko nevalstiskā organizācija – biedrība “Jaunatnes kultūras un estētiskās audzināšanas asociācija”.