Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš atklāti par profesijas aizkulisēm

Redakcija
Redakcija

Uzņēmīgais un enerģiskais televīzijas pāris Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, kuri uzkrājuši pieredzi dažādos TV projektos, atzīst, ka ceļu uz panākumiem nodrošina tas, ka viņi neapstājas pie pirmās neizdošanās un vienmēr patur prātā plānu B.

Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš ir dzīvā satura televīzijas kanāla ‘’RīgaTV 24” raidījumu un pasākumu vadītāji. Lelde Lietaviete ir raidījuma "Spices Stila Pavēlnieks" un "Tête-à-Tête" vadītāja un producente, savukārt Aivis Ceriņš ir raidījuma “Preses klubs” vadītājs. Vieslekcijā “Sapņu realizēšana – profesijas aizkulises” abi dalīsies pieredzē par to, kā sasniegt savus mērķus, kā arī atklāti stāstīs par TV raidījumu producēšanas un vadīšanas aizkulisēm.

Latvijas šovbiznesa skaistākais pāris uzsver vairākus nosacījumus, kas jāievēro, lai gūtu panākumus, proti, ir jāpārvar neveiksmes, jāpatur prātā t.s. “nerēķināšanās faktors”, un jāatceras, ka reitings ir visu mediju karalis. Viņi atgādina, ka katra cilvēka rīcībā ir visi vajadzīgie resursi, lai sasniegtu mērķus!

Leldes Lietavietes un Aivja Ceriņa vieslekcija notiks ceturtdien, 12.aprīlī, plkst. 19.00 Biznesa augstskolas Turība C321. auditorijā.

Vieslekcijas apmeklējums ir bez maksas.

Aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu.

Katra persona var reģistrēties tikai vienu reizi un reģistrēt tikai sevi.
Atkārtoti aizpildītas reģistrācijas anketas tiks dzēstas. Informējam, ka vieslekcija tiks filmēta un fotografēta. Iegūtie materiāli var tikt publicēti. Vieslekciju būs iespējams vērot interneta tiešraidē.