Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Video: Slavenības atbild uz Dziesmu svētku uzziņu zvaniem

Redakcija
Redakcija
Dziesmu svētku laikā Latvijas Republikas kultūras ministre Dace Melbārde, dziedātājs Valters Frīdenbergs, reperis Edavārdi, Latvija Nacionālā Kultūras centra direktore Signe Pujāte un citi ir pieņēmuši izaicinājumu – iejusties Dziesmu un deju svētku uzziņu tālruņa konsultantu lomā. LMT Straume piedāvā video stāstu, kā viņi tika galā ar šo uzdevumu. Latvijas Republikas kultūras ministre Dace Melbārde, dziedātājs Valters Frīdenbergs, reperis Edavārdi, Latvija Nacionālā Kultūras centra direktore Signe Pujāte un citi ir pieņēmuši izaicinājumu – iejusties Dziesmu un deju svētku uzziņu tālruņa konsultantu lomā. LMT Straume piedāvā ieskatīties video stāstā, kā viņi tika galā ar šo atbildīgo uzdevumu!

Dziesmu un deju svētku laikā LMT bezmaksas uzziņu tālrunī 80768076 ir atvērta īpaša līnija jautājumiem latviešu, krievu un angļu valodā par svētku norisi. Dziesmu un deju svētku bezmaksas uzziņu tālruņa līnija darbosies katru dienu no plkst. 10.00 - 01.00 līdz svētku noslēgumam 9. jūlijā.

Skaties tiešraides no Dziesmu un deju svētku notikumiem un to video arhīvu LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji ir aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #DzSv.
Vērtējums: