Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Spožāko talantu meklējumos, izsludina jauno LADC skolas iesaukumu

Redakcija
Redakcija

Latvijas radošo celmlaužu veidota, unikāla izglītības programma uzņem jaunos talantus! Latvian Art Directors Club organizētā LADC skola ik gadu savā paspārnē skolo un iedvesmo īpašu atlasi izturējušus studentus no visas Latvijas. Jaunajā – septembra – iesaukumā vairāk nekā 80 labāko Latvijas reklāmas dzīves pazinēju un praktiķu vadībā studenti 9 mēnešu garumā apgūs spēju domāt radoši un konceptuāli, vadīt projektus, izstrādāt stratēģijas, pārdot un prezentēt, kā arī daudzas citas reklāmas nozarē nepieciešamas kompetences. Šogad pirmo reizi skolas vēsturē ir pieejamas arī trīs bezmaksas studiju vietas, kuras nodrošina sadarbības partneri McCANN Riga, Not Perfect Riga un 2017./2018. gada klases absolvents Mihails Krjučkovsis.

"Jau sesto gadu dažiem no labākajiem tiek sniegta unikāla iespēja ielūkoties reklāmas industrijas sirdī. Mūsu mērķis ir atrast talantīgākos audzēkņus būtiskam pienesumam aģentūrās – pacelt industrijas radošās kvalitātes latiņu. Mēs sagaidām sviedrus, negulētas naktis, pārliecību un daudz smaga darba, turklāt vienu no pretendentiem Not Perfect | Y&R Riga apbalvos ar apmaksātu studiju vietu," uzsver radošais direktors, partneris Aleksandrs Bētiņš.

LADC skolas absolventi šo 9 mācību mēnešu laikā būs uzkrājuši ievērojamu pieredzes, padomu un atziņu bagāžu. Tomēr pats nozīmīgākais LADC skolā ir pasniedzēji – 80 reklāmas dzīves labākie pazinēji, ideju celmlauži, reklāmas praktiķi ar daudzu gadu pieredzi, ar desmitiem apēstiem pudiem sāls vēderā, tūkstošiem negulētu nakšu, simtiem miskastē izmestām, bet desmitiem realizētām idejām – Ēriks Stendzenieks, Armands Leitis, Zigurds Zaķis, Nilss Sakss, Andris Rubīns, Aleksandrs Bētiņš, Voldemārs Dūdums, Raimonds Platacis, Pēteris Līdaka, Jānis Joņevs un daudzi citi studentus vedīs pa reklāmas dzīves labirintiem, mācīs domāt radoši, vadīt projektus, rakstīt, uztvert, saprast, izstrādāt stratēģiju, domāt konceptuāli, zīmēt un līmēt, fotografēt un filmēt, pārdot un prezentēt, domāt lieli, domāt mazi, domāt digitāli, domāt klasiski vai nedomāt vispār

Lai pieteiktu savu dalību LADC skolā, kandidātiem nepieciešams aizpildīt un augšupielādēt LADC piedāvātos darba uzdevumus jeb brīfus līdz 17. jūnija plkst. 23.00. Lēmumu par 2018./2019. mācību gada klases sastāvu pieņem LADC izraudzīta Latvijas reklāmas praktiķu žūrija. 30 talantīgākie, kuri izpildīs abus uzdevumus visveiksmīgāk, par iespēju apmeklēt LADC radošās izcilības skolu tiks informēti jūnija beigās gan privāti, gan godpilni publicēti skolas mājaslapā.

Latvian Art Directors Club (LADC) ir biedrība, kas jau 14 gadus rūpējas par radošo nozaru meistarības un profesionālo standartu izaugsmi, izglīto, iedvesmo un iedrošina esošo un nākamo radošo talantu paaudzi. LADC organizē regulāras pasaules radošāko prātu lekcijas Latvijā, īsteno ekskluzīvu praktiskās izglītības programmu LADC skola un uzstājas ar vieslekcijām Latvijas augstskolās reizi gadā, kā arī rīko lielāko notikumu Latvijas reklāmā un dizainā – radošās izcilības festivālu Adwards.

Plāšāk par LADC skolu: Skola — LADC