Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rīgā uzstāsies reperis Skriptonit

Redakcija
Redakcija

8. jūlijā uz Studio 69 koncertzāles skatuves uzstāsies populārais repris Skriptonit, informē balticevents.info.

Skriptonit mūziku saka rakstīt 15 gadu vecumā un 2009. gadā kopā ar draugu izveidoja kolektīvu JILLZ, bet jau pēc četriem gadiem uzfilmēja klipu dziesmai VBVVCTND. Sākot no šī brīža ar jauno mūziķi sāka strādāt pazistamais reperis Basta, kā rezultātā Skriptonit piedalījas kopējā albumā ierakstīšanā, kur viens no singliem «Космос» ieguva vienu no vadošajām pozīcijām iTunes čartos.
Savukārt 2016. gada septembrī krievu žurnāls GQ atzina Skrptonit, kā «Gada atklājumu».

Skriptonit veido diezgan depresīvu hiphopu. Tostarp vairākās dziesmās ir daudz triphopa, džeza, bluzroka un trepa, kas padara mākslinieku par savā veida ekskluzīvu uz krievu hiphopa skatuves.



Šobrīd Skriptonit stādā pie jauna pilnformāta albuma ar nosaukumu Oteļ Everest («Отель „Эверест“»). Tieši ar šo programmu mākslinieks arī ieradīsies Rīgā, kur izpildīs gan savus labākos darbus, gan pavisam jaunas dziesmas.

Biļetes ir pieejamas portālā Ticketshop.lv.