Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Šodien sākas sestais LMT Summer Sound festivāls

Redakcija
Redakcija

Jau šodien plkst. 17:00 Liepājas pludmalē sāksies viens no gaidītākajiem vasaras notikumiem – LMT Summer Sound festivāls. Festivāla organizatori informē, ka jau šobrīd biļešu pārdošanas rezultāti pārsnieguši iepriekšējo gadu un paredzams, ka LMT Summer Sound festivāls būs labi apmeklēts.

Piektdienas vakara galvenie viesi būs vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība Milky Chance un roka leģendas no Ukrainas, grupa Okean Elzy. Tāpat uz festivāla skatuvēm šodien kāps Intars Busulis & Abonomenta orķestris, Rīgas Modes, Bermudu Divstūris un daudzas citas labākās pašmāju un ārzemju grupas. Festivāla organizatori aicina apmeklētājus plānot savu ceļu un ierasties festivālā teritorijā savlaicīgi. Mērojot ceļu uz LMT Summer Sound festivālu no Lietuvas puses, festivāla viesiem jāņem vērā ceļu satiksmes ierobežojumi uz A11 ceļa posmā no Rucavas līdz Nīcai.

“Festivāla teritorija un tā vizuālais tēls piedzīvojuši uzlabojumus, par ko esam gandarīti. LMT Summer Sound mākslinieku vidū ir vārdi, kas šobrīd ir ļoti aktuāli – piemēram, beļģu mūziķis Lost Frequencies, kurš šogad savas tūres ietvaros pabijis teju visos lielākajos pasaules festivālos, sestdienas naktī uzstāsies Liepājas pludmalē, ierodoties tieši no Tomorrowland festivāla. LMT Summer Sound festivāla teritorijā jau jūtama svētku noskaņa, laikapstākļi tiek solīti saulaini vasarīgi un mēs ar nepacietību gaidām mūsu festivāla apmeklētājus,” stāsta festivāla direktore Linda Zajarska.

Festivāla koncerti notiek gan pludmalē, gan Jūrmalas parkā, piedāvājot atpūtas un izklaides iespējas dažādām gaumēm. Festivāla teritorijā būs piecas skatuves – lielākās no tām ir pludmales „LMT skatuve“ un parka „Aldaris skatuve“. Jau ierasti par dzīvespriecīgām festivāla dejām rūpēsies DJ Toms Grēviņš “LMT Straume Ballītē”, bet uz “Jägermeister Stage” uzstāsies labākie Latvijas un ārvalstu elektroniskās mūzikas dīdžeji.

Šī gada gaidītākie festivāla viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība Milky Chance, daudzsološais beļģu dīdžejs Lost Frequences, šarmantais angļu mūziķis King Charles un ukraiņu roka leģendas Okean Elzy. Tāpat LMT Summer Sound festivālā šogad būs iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku – Carnival Youth, Ozols, Intars Busulis & Abonementa Orķestris, Rīgas Modes, Bermudu Divstūris, Dzelzs Vilks, Justs, Aija Andrejeva u.c.

Joprojām ir pieejamas festivāla draugu grupas biļetes, kas piedāvā iegādāties 5 biļetes par 4 biļešu cenu. No šodienas festivāla 2 dienu biļetes cena ir 40 EUR un 2 dienu ar telts vietu biļetes cena ir 50 EUR. Biļetes ir pieejamas visās “Biļešu Serviss” kasēs un internetā, tās būs iespējams iegādāties arī pie festivāla ieejas.
Visiem iPhone un Android vietdtālruņu lietotājiem ir pieejama bezmaksas LMT Summer Sound festivāla lietotne, kurā var iepazīties ar pilnu festivāla programmu, māksliniekiem, teritorijas karti, noteikumiem un atbildēm uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Ērtākai nokļūšanai uz festivālu tiek organizēts LMT Summer Sound ekspresis, kurš kursēs no Rīgas uz Liepāju 28.jūlijā un 29.jūlijā, bet atgriezīsies Rīgā 31.jūlijā.

Sadarbībā ar festivāla galveno partneri Latvijas Mobilo Telefonu arī šogad būs iespēja sekot līdz festivāla tiešraidei LMT piedāvātajā mobilajā televīzijā LMT Straume, bet pēc festivāla šajā vietnē būs iespēja baudīt festivāla mākslinieku koncertu ierakstus.