Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3

epadomi/Tava virtuve/Arhīvs/Reklāma/#PALIECMĀJĀS

Berga Bazāra Vasaras festivālā uzstāsies šarmantā publikas dīva Aija Vītoliņa

Redakcija
Redakcija

Berga Bazāra Vasaras festivālā uzstāsies šarmantā publikas dīva Aija Vītoliņa
Aija Vītoliņa

Pēc iepriekšējos gados saņemtām koncertu ovācijām Aija Vītoliņa atgriežas uz Berga Bazāra Vasaras Festivāla skatuves nu jau ar jaunu programmas pieteikumu, lai pārsteigtu un priecētu mūzikas gardēžus un viņas talanta pielūdzējus.

Koncerta programmā tiks atskaņotas gan sirsnīgās E.Piafas dziesmas, krāšņie Astora Piacollas skaņdarbi, gan izpildītas kompozīcijas no rudenī gaidāmo koncertu programmas “My baby shot me down”. Kopā ar Aiju muzicēs labi draugi, kolēģi un uzticami muzikālā ceļa biedri – Mārcis Auziņš, Ainis Zavackis, Romāns Vendiņš.

Aijas Vītoliņas liegais balss tembrs un ķermeņa plastikā radītais sievietes tēls aizrauj līdzi stāstiem par mīlestību un eleganci, par jūtām, kuras nevar aizmirst un liek mūsu sirdīm dažkārt plosīties ilgstošā neziņā. Katra Aijas izpildītā dziesma ir niansēti pārdomāta ar lielisku skatuvisko priekšnesumu un personīgo šarmu.

Tuvākais solokoncerts – “My baby shot me down” Rīgā mūzikas namā Daile 19.10 (biļetes www.bilesuparadize.lv), un iespēja satikties mūzikā koncertos 04.08 Tango Sin Quinto sastāvā Daugavpilī, 19.08 Cabaret lieluzvedumā Jelgavā, 21.08 Liepājā koncertzālē Lielais Dzintars programmā “Jums , Maestro”.Sīkāka informācija par tuvākajām uzstāšanās vietām – Aija Vītoliņa

Koncerta iesildošajā daļā no pl. 19:00 spēlēs konkursa "Jauno Talantu bazārs" finālisti grupa "Liedags". Džeza kvartets “Liedags” ir dibināts šā gada janvārī, divi tās dalībnieki, ģitārists un grupas vadītājs Edgars Rugājs un basists Ilmārs Priede studē Tallinas Mūzikas Akadēmijā. Līdz ar to, spēles manierē ir jūtamas jaunas vēsmas un ietekme no Igaunijas mūzikas dzīves, kas atspoguļojas ar atšķirīgām kaimiņvalsts mūzikas tradīcijām. "Liedags" pārsvarā izpilda oriģinālmūziku, kura balstīta uz džeza tradīciju un mūsdienu mūziku. Visi grupas dalībnieki kā iedvesmas avotus min John Coltrane, Wayne Shorter, Bobo Stenson u.c. džeza leģendas.