Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Zināmi uzvarētāji, kas iegūst ielūgumus uz Džeza dienas pasākumu klubā 9. VILNIS (+Pieneņu Vīna CD "Roads Taken")

Redakcija
Redakcija

Portāla KultūrasVēstis.lv rīkotais konkurss, kas tapis sadarbībā ar Muzikāli izklaidējošo atpūtas klubu 9. VILNIS, ir noslēdzies. 2 ielūgumus uz Džeza dienas pasākumu "Jazz Master Jam jeb Lielā Džeza Jam Session" klubā 9.VILNIS šo sestdien, 30. aprīlī, plkst. 20.00, papildus saņemot dāvanā grupas "Pieneņu Vīns" debijas albumu "Roads Taken" džeza, džezpopa, fanka un disko noskaņās dāvanā saņem VIVITA DAŅIĻEVIČA un KRISTĪNE GROŠTEINA.

Starptautiskās Džeza dienas laikā, 30. aprīlī, arī klubā 9. VILNIS notiks Džeza dienas pasākums, kurā piedalīsies Dixie Riga Retro un Laimis Rācenājs; Beātes Zviedres kvartets; Jazz Master Jam ar Rob Duguay un Tomu Rudzinski!

Diksilends RIGA RETRO tika nodibināts jau 1985.gadā. Pa šiem gadiem kolektīva meistarība ir ļoti augusi, un šodien tas ir viens no labākajiem kolektīviem visā Baltijā. Muzikālie pamati sakņojas dziļās New Orleans tradīcijās. Balstoties uz tām, mēs esam atraduši savu stilu ar dinamisku ansambļa spēli, spožiem solo, pieturoties pie tradīcijām.

Diksilenda spēlē ir jūtama spēcīga tādu džeza gigantu kā L.Armstrong, G.Lewis ietekme. Repertuārā ir viss labākais no tradicionālā džeza – blūzs, regtaims, marši, tāpat arī svinga kompozīcijas. RIGA RETRO regulāri uzstājas un koncertē Baltijas valstīs, Vācijā, Somijā, Ungārijā, Polijā, Dānijā, Zviedrijā, Krievijā un citur.

Tāpat arī 30. aprīļa koncertā kopā ar diksilendu uzstāsies viens no kolorītākajiem un zināmākajiem Latvijas vokālistiem – Laimis Rācenājs –, Beātes Zviedres kvartets, kas balansē starp džeza tradīcijām, mūzikla košajām izpausmēm un oriģinālmūzikas jaunatklāsmēm, kā arī Jazz Master Jam ar Rob Duguay un Tomu Rudzinski.

Apsveicam uzvarētājus! Par balvu saņemšanu lūdzam sazināties ar KultūrasVēstis.lv redakciju, zvanot (+371) 28622680 vai rakstot uz e-pasta adresi kulturasvestis@epadomi.lv.

Vairāk par Džeza dienas notikumiem lasāms šeit: jazzday.lv.