Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Šovakar Arēnā Rīga ar lielkoncertu tiks svinēta Laimas Vaikules jubileja

Redakcija
Redakcija

Sestdienas vakarā Arēnā Rīga notiks vērienīgs Latvijas estrādes dīvas jubilejas koncerts «Laima Vaikule & Freedom Ballet». Kopā ar Vaikuli uzstāsies visā pasaulē pazīstamais Ukrainas kolektīvs Freedom Ballet, kā arī populārie Latvijas mūziķi, ilggadēji skatuves draugi Intars Busulis, Lauris Reiniks, Jānis Stībelis, kā arī klasiskās mūzikas huligāni grupa DAGAMBA. Koncerta apmeklētāji klātienē piedzīvos mūsdienīgus un progresīvus skatuves tehniskos risinājumus. Lai nodrošinātu modernu scenogrāfiju un efektus, tiek izmantots iespaidīgs tehnikas apjoms - divi kravas furgoni no Krievijas, divi - no Lietuvas, izmatojot visas 21.gadsimta sniegtās iespējas. Unikālu vizualizāciju radīšanai piesaistīts atzītais multimediju mākslinieks Māris Kalve, savukārt, muzikālo pavadījumu nodrošinās vairāk nekā 15 profesionāli mūziķi no Latvijas un ārvalstīm.

Koncerta apmeklētājus sagaida vairāk nekā 30 lieliski Vaikules hiti latviešu un krievu valodā, izsmalcināti horeogrāfiskie priekšnesumi Freedom Ballet izpildījumā gan kopā ar estrādes dīvu, gan solo, tajā skaitā Iļjas Lagutenko dziesmai «Utekai», Allas Pugačovas «Meri» un vienam no jaunākajiem Vaikules hitiem «Orhideja melnā».

Pašai Laimai Vaikulei jubilejas koncerts būs īpašs, jo dziedātāja sešus gadus nav sniegusi solo koncertus Rīgā: “Tas, ko mēs rādīsim Arēnā Rīga, pārsteigs ikvienu. Tas būs simtgades šovs, kas noteikti paliks atmiņā.”

Kopā ar Laimu uzstāsies arī populārie solisti Intars Busulis, Jānis Stībelis, Lauris Reiniks, kā arī klasiskās mūzikas huligāni DAGAMBA. Izskanēs vairākas retas dziesmas no tikko klajā nākušās CD izlases «Leģendas. Laima Vaikule», kā «Vienā laivā», «Lietus pļava», un, protams, arī plaši pazīstamie hiti «Nenāciet klāt man rudenī», «Viss nāk un aiziet tālumā», “Akapulko” un daudzas citas.

Koncerts tiks aizvadīts divās daļās, starp kurām apmeklētājiem būs iespēja klātienē vērot pirmizrādi Maijas Silovas veidotai dokumentālai īsfilmai par Vaikuli, kurā viņas draugi, kolēģi un laikabiedri dalās stāstos un emocijās.

Biļetes uz koncertu “Laima Vaikule & Freedom Ballet” vēl pieejamas Biļešu servisa kasēs un Biļešu Serviss - Biļešu Serviss Ieeja Arēnā Rīga no plkst. 18:00.