Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Krāšņais Vecgada koncerts retro noskaņās – jau 30.decembrī

Redakcija
Redakcija

Pavadot 2018.gadu, 30.decembrī plkst.18 un 21 VEF Kultūras pilī norisināsies Vecgada koncerts 50. – 80. gadu stilā, kurā skanēs tā laika populārākās dziesmas. Arī VEF Kultūras pilī, kas celta tieši šajā laikā un uz kuras skatuves izskanējis ne viens vien košs Vecgada koncerts, būs gan serpentīni, gan izrotāta eglīte, gaisā valdīs mazliet nostalģiska svētku noskaņa, uz skatuves muzicēs labākie dziedošie Latvijas Nacionālā teātra aktieri Dita Lūriņa, Marija Bērziņa, Agnese Cīrule, Mārtiņš Egliens, Mārtiņš Brūveris un Juris Hiršs, bet par muzikālo pavadījumu rūpēsies instrumentālā grupa komponista un dziesmu aranžējumu autora Valda Zilvera vadībā.

Koncerta programmā iekļautas gan Edgara Zvejas savulaik izpildītās dziesmas „Zvaigznes sauc”, „Jaungada valsis” un „Ziemas vakars”, gan Romualda Kalsona „Dziesmiņa par Jauno gadu”, gan Margaritas Vilcānes reiz dziedātā „Sniegpārsliņa”, Arvīda Žilinska „Laba slava sniedziņam” un „Svētki ledus pilī”, grupas „Credo” hīts „Jaunais gads”, „Zvaigžņotā Rīga”, „Pasakas”, „Ziemas ceļa idille”, „Gadi iet”, „Ziemas vakarā”, „Baltie mirkļi”, kā arī daudz citu skaņdarbu no Elgas Īgenbergas, Māras Krievkalnes, Andreja Lihtenberga un daudzu citu to gadu spožāko mākslinieku repertuāra.

Biļetes uz koncertiem vēl var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā Bilesuparadize.lv

Paldies par sadarbību Mākslas muzejam „Rīgas Birža”!