Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Marta Ritova sniedz koncertu dzimšanas dienā un izveido 360 grādu video.

Redakcija
Redakcija

16. decembrī, kad dziedātāja Marta Ritova atzīmēja savu dzimšanas dienu, māksliniece jau tradicionāli sniedza arī koncertu. Šoreiz koncerts koncertzālē “Ave Sol”, vienlaicīgi, bija arī jaunā albuma “Katru dienu” prezentācijas koncerts, kurā kopā ar pavadošo grupu tika izpildītas visas jaunā albuma dziesmas, bet noslēguma daļā tika izpildītas arī pazīstamākās dziesmas no dziedātājas iepriekšējiem diviem izdevumiem. Koncertā piedalījās dziesmu aranžētājs Mārtiņš Leja kopā ar savu grupu un kā īpašais viesis - dziedātājs Jānis Stībelis. Par koncerta iespaidīgo gaismas režiju atkal bija parūpējies gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš, kurš pavisam nesen par savu gaismu režijas darbu Nacionālajā teātrī saņēma “Spēlmaņu nakts” īpašo balvu.

Pēc koncerta jubilāre savus draugus un radus aicināja uz jauku “afterparty”, kurš norisinājās Arhitektu nama zālē, Vecrīgā. Tur viesi vadīja laiku saviesīgās sarunās, turpināja sveikt jubilāri un mielojās ar īpašo svētku kliņģeri.
Dienu pirms koncerta Marta video vietnē YouTube publicēja jaunā albuma tituldziesmas: “Katru dienu” video, kurš filmēts ar šobrīd tik moderno un interaktīvo 360 grādu kameru un, kuru skatoties, ikviens pats var izvēlēties sev skata leņķi.
Marta Ritova: “Sākotnēji biju domājusi, ka tas būs vienkāršs mēģinājuma video, kuru pāris reizes parādīsim un tad izdzēsīsim, bet kad es ieraudzīju rezultātu, sapratu, ka tas ir tik forši! Un nolēmu to atstāt apskatīšanai visiem. Paldies šī video veidotājiem “Giraffe visual “ un Do Studijai par atvēlēto filmēšanas vietu.
Jaunais albums pieejams MicRec mājas lapā, mūzikas ierakstu veikalos un klausāms Spotify, kā arī lejupielādējams iTunes.

Marta Ritova “Katru dienu” 360 VIDEO