Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Laimē ielūgumus uz aktīvās atpūtas, mūzikas un jaunrades festivālu PLAYGROUND (8.–10. jūlijs)

Redakcija
Redakcija

Piedalies portāla KultūrasVēstis.lv konkursā un laimē divus ielūgumus uz aktīvās atpūtas, mūzikas un jaunrades festivālu Playground, kas norisināsies no 8. līdz 10. jūlijam Ropažu novadā Sporta kompleksā 333.

Mēs nevaram būt veci un gudri, ja neesam bijuši jauni un traki! Festivāls Playground ir vieta brīnumiem un jaunai draudzībai. Tas ir piedzīvojums aktīvajiem un mierīgajiem, tētiem un mammām, bērniem, pusaudžiem, brāļiem, māsām, Tev un man. Tā ir vieta, kur vērot un piedalīties sporta aktivitātēs, klausīties un radīt mūziku, redzēt un izveidot mākslu!

Jau trešo gadu pēc kārtas, no 8. līdz 10. jūlijam, Ropažu novadā, Sporta kompleksā 333 norisināsies aktīvās atpūtas, mūzikas un jaunrades festivāls Playground.

Uzņemot jaunus apgriezienus un kopā pulcējot vēl vairāk mūzikas un aktīvās atpūtas disciplīnas, festivāls aicina uz piedzīvojumu visai ģimenei. 3 dienu garumā izjust, piedzīvot un atklāt ko jaunu varēs ikviens festivāla apmeklētājs!

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portāla KultūrasVēstis.lv (facebook.com/kulturasvestis.lv) un Playground festivāla (facebook.com/playground333) sekotājam sociālā tīkla facebook.com lapās.

2. Jāspiež konkursa ierakstam "patīk" (like) un "ieteikt" (share) saviem draugiem.

3. Komentāros jāatzīmē drauga/draudzenes vārds, kuru vēlies iepriecināt ar šī festivāla apmeklējumu.

Konkurss norisinās līdz 2016. gada 3. jūlija plkst. 23.59.
4. jūlijā izlozes kārtībā tiks noskaidrots laimīgais uzvarētājs, kurš iegūs divus ielūgumus uz aktīvās atpūtas, mūzikas un jaunrades festivālu Playground, kas norisināsies no 8. līdz 10. jūlijam Ropažu novadā Sporta kompleksā 333.


Vairāk par festivālu lasāms ŠEIT, savukārt pilna festivāla programma pieejama interneta vietnē www.playgroundfestival.eu.

Konkurss tapis sadarbībā ar Playground festivāla radošo komandu. Paldies!