Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


“GADALAIKI” šovs izsludina papildkoncertu ar īpašām cenām

Redakcija
Redakcija

Atsaucoties pasākuma apmeklētāju interesi un biļešu tirdzniecību, pašā Ziemassvētku priekšvakarā tiek izsludināts multimediālās performances GADALAIKI papildkoncerts ar īpašo svētku biļešu cenas piedāvājumu - TIKAI 25 EURO (cena jebkurai zāles sēdvietai) ! Papildkoncerta norises laiks 28.martā plkst 16.00! Ziemassvētku īpašās akcijas norises laiks līdz 2020.gada 1.janvārim! Sākot ar 2020.gada 1. janvāri - biļetēm tiks piemērota cena atbilstoši vakara koncerta zāles sēdvietu izcenojumiem.

Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” multimediāla projektā - koncertšovā pianista Vestarda Šimkus un vijolnieces Darjas Smirnovas izpildījumā varēs baudīt Antonio Vivaldi un Pētera Vaska radīto mūziku, ko saista nosaukums „Gadalaiki”, kur mūzika tiks papildināta ar krāšņu gaismu un video performanci no Latvijas vadošajiem video un gaismas māksliniekiem.
GADALAIKI koncertuzveduma apmeklētātjiem tiks dota unikāla iespēja klasiskās mūzikas slavenos skaņdarbus baudīt reizē ar speciāli radītu 3D video un gaismas performanci vienkopus ar Vestardu Šimkus, Darju Smirnovu kopā ar Liepājas kamerorķestri, piedaloties Latvijas labākajiem video un gaismu māksliniekiem. Tas būs Mārtiņa Feldmaņa gaismu šovs koncerta pirmajā daļā, savukārt koncerta otrajā daļā tās būs video projekcijas, ko katrs savam gadalaikam radīs Artis Dzērve, Ineta Sipunova, Vikijs (Viktors Keino) un Mīnus Astoņi (Andris Vētra).
Katrs no projektā iesaistītajiem VJ (video māksliniekiem) veidos savu redzējumu par atsevišķo gadalaiku - tādējādi solot pasākuma apmeklētājiem baudīt absolūti atšķirīgu video interpretāciju par GADALAIKU tēmu!
Latvijā atpazīstamie video performanču veidotāji Artis Dzērve, Ineta Sipunova, Vikijs un Mīnus Astoņi izvēlējušies sev interesantāko gadalaiku, kuru tad katrs ar savu atšķirīgo redzējumu un pasniegšanas stilu prezentēs šova apmeklētājiem. Katra no Gada “sadaļām” būs krasi unikāla un atšķirīga un tai pat laikā tās vienos kopīgais gada ritējums mainīgā harmonijā - tieši tāpat, kā to pasniedzis Antonio Vivaldi.

Atgādinām, ka pasākuma pirmajā daļā pianists Vestards Šimkus klausītājus priecēs ar Pētera Vaska klavierdarbu ciklu „Gadalaiki”, kur noskaņu papildinās Mārtiņa Feldmaņa veidotais gaismu šovs, bet koncerta otrajā daļā Antonio Vivaldi skaņdarbs – četru vijolkoncertu cikls "Pavasaris", "Vasara", "Ziema" un "Rudens". Kopā ar Liepājas kamerorķestri to atskaņos viena no Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra spožākajām vijolniecēm Darja Smirnova.

Biļetes uz koncertu „Gadalaiki” jau pieejamas visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un Bilesuparadize.lv

Koncertu atbalsta „Delfi”, „Pastaiga” un „Moller Auto”.