Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Nedēļas nogalē vairāk nekā desmit dīdžeju aicina uz mūzikas maratonu

Redakcija
Redakcija

DJ Bogdan Taran, DJ Jānis Kozlovskis, DJ Lady Krii, DJ Ai-Va, DJ Stocka, DJ Džonsone, DJ Nina Elektrichka, DJ Foxy Mandy, Ex da Bass un perkusionists Einārs Latiševs, DJ Edgars Bercis, DJ Jainaro un Ritma institūta dīdžeji šī mēneša izskaņā, 29. un 30. novembrī, apņēmušies 14 stundas ar mūzikas palīdzību uzturēt enerģisku gaisotni Latvijas lielākajā tirdzniecības centrā “Alfa”

Ko par šo dīdžeju maratonu stāsta paši diskžokeji?

Ex da Bass: “Manā 22 gadus ilgajā dīdžeja karjerā šāds notikums būs pirmo reizi. Man patīk jauni izaicinājumi un iespēja darīt interesantas lietas. Nav šaubu, ka apmeklētāju būs daudz un, ja viņu iepirkšanās prieku varam papildināt arī ar deju mūzikas baudīšanu – iepirkšanās noteikti būs izdevusies! Mēs ar perkusionistu šim pasākumam gatavojamies īpaši! Tiekamies!”

Taran & Lomov (Bogdan Taran un Max Lomov): "Ar mūziku mēs aizraujamies kopš deviņdesmitajiem gadiem, un bez digitālajiem ierakstiem kolekcionējam arī skaņuplates, dažus no kuriem pasākumā vai klubā nevar uzspēlēt - tā ir vairāk klausīšanās mūzika un patīkams fons. Tāpēc uzstāšanas tirdzniecības centrā ir laba iespēja pasniegt šādus ierakstus plašākai auditorijai, kas parasti neklausās deju mūziku, un miksēt tos kopā ar materiālu, kuru var dzirdēt arī klubos."

DJ Ai-Va: “Tas, ko vēlos ar savu līdzdalību minētajā pasākumā paveikt, ir - veidot aktīvi pozitīvu muzikālu noskaņu!”

Virkne Latvijā pazīstamu un jaunu dīdžeju izvēlējušies aktīvākajā izpārdošanas laikā doties uz t/c “Alfa”, lai uzturētu muzikāli aktīvu gaisotni septiņas stundas no vietas 29. un 30. novembrī:

Piektdien, 29.novembrī, no plkst. 15:00-22:00
• DJ Bogdan Taran (pie jaunā korpusa ieejas)
• DJ Jānis Kozlovskis (pie RIMI ieejas)
• DJ Lady Krii (pie Info centra)
• DJ Ai-Va (2.stavā pie ZARA, jaunais korpuss)
• Ritma institūts (ēdināšanas zonas skatuve)
• DJ Stocka (pie DOUGLAS)
• DJ Džonsone (3.stāvs – restorānu stāvs)
• DJ Nina Elektrichka (pie TIGER)
Sestdien, 30.novembrī, no plkst. 12:00-19:00
• DJ Foxy Mandy (pie jaunā korpusa ieejas)
• Ex da Bass un perkusionists Einārs Latiševs (pie Rimi ieejas)
• DJ Edgars Bercis (pie Info centra)
• DJ Jainaro (3.stāvs - restorānu stāvs)

“Mūzika ir jābauda, gluži tāpat, kā var baudīt arī iepirkšanos. Šo piektdien un sestdien aicinām izbaudīt šos abus elementus vienkopus, kad t/c “Alfa” gaiteņos mūsu viesus uzmundrinās gan daudziem labi pazīstami dīdžeji, gan uzlecošās zvaigznes. Vēlamies, lai mūzika rada vairāk dzīvesprieka ikdienas nodarbēs un atpūtas mirkļos,” atklāj un aicina t/c “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Paralēli dīdžeju darbībai, lai apmeklētāji neapjuktu košajā iepirkšanās pasaulē, t/c “Alfa” Informācijas centrā improvizatori iejutīsies Black Friday īpašo piedāvājumu vēstnešu ādā: 29.11 plkst. 15.00 -22.00 varēs dzirdēt Mārtiņa Bitāna balsi, bet 30.11. plkst.12.00 – 19.00 pircēju kustību aktivizēs Marģers Majors.