Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Koncertpiedzīvojums PASAKA ZIEMĀ arī šogad aicinās baudīt svētku gaidīšanas laiku pasakainās noskaņās

Redakcija
Redakcija

No 11.-21. decembrim radošajā telpā “Sūkņu stacija”, gatavojoties gada gaišākajiem un sirsnīgākajiem svētkiem, jau otro gadu tiks uzvests koncertpiedzīvojums “Pasaka Ziemā”. “”Pasaka ziemā” ir mūsu sirds projekts, kurā esam radījuši skaistu un sirsnīgu svētku gaidīšanas notikumu, ko vēlamies baudīt paši un dāvāt citiem! Šogad stāsts būs par pieskāriena maģiju. Viss mainās, ja Tu satiec īsto pieskārienu! Aicinām ikvienu izjust šo pieskārienu un kopā ar mīļajiem, draugiem, kolēģiem vienpadsmit decembra vakaros izdzīvot ziemas pasakas neparastos stāstus.” stāsta aģentūras Meduza® direktore Dace Ozola.

Muzikālajā koncertpiedzīvojumā “Pasaka ziemā” piedalīsies “Duo Carousel” - Sabine Žuga un Mārcis Vasiļevskis, improvizācijas teātra grupa “IN Impro” un DJ Get Dizzy, kopīgi iedzīvinot svētku gaidīšanas laika maģisko noskaņu. Koncertpiedzīvojuma sižeta autore - Inga Cipe.

Pasākumu noformējums no “SHISHI Home of Beauty Latvija”.
Par vakara gastronomisko piedzīvojumu gādās “Banketērija” komanda.
Koncertpiedzīvojuma cenā ietilpst arī glāze dzirkstoša dzēriena un uzkodas.

Mēs ikviens reizēm alkstam mazliet brīnuma, nenojaušot, ka tos radīt ir mūsu katra paša spēkos. Svētku laiks par to atgādina, ka patiesie brīnumi mīt mūsu sirdīs, kas iedvesmo mūs lieliem un skaistiem darbiem, kas veikti kopā, spēj mainīt pasauli. Tāpēc, turpinot tradīciju, arī šogad no katras izrādes iegādātās biļetes, 5 EUR tiks ziedoti “Dod Pieci” labdarības mēŗķim - jaunas bezmaksas praktiskas un psiholoģiskas mācību sistēmas izveidei un ieviešanai vecākiem, kuru ģimenē ienāks bērns – šī programma sniedzas tālāk par bērna barošanu un pareizu turēšanu, tā pievērsīsies arī vecāku savstarpējām attiecībām, empātijai, un tam, kā veidot tādas attiecības ar bērnu, kas ļauj apzināti virzīt un sekot viņa attīstībai un uzvedībai, nevis instinktīvi reaģēt uz notiekošo.

Mēs ticam, ka kopīgi varam veidot labāku pasauli!

Ieskats pasākuma video:
https://www.facebook.com/agencyMedu...

Biļetes “Biļešu serviss” kasēs un internetā:
https://ej.uz/PasakaZiemaa