Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Paveiksim labu darbu Ziemassvētkos!

Redakcija
Redakcija

Labdarības lapa “Snowflake” aicina paveikt kādu labu darbu svētkos. Gaidot vienus no gada sirsnīgākajiem svētkiem – Ziemassvētkus, 18.decembrī Bauskas Evanģēliski Luteriskajā baznīcā notiks labdarības koncerts “Ziemassvētku pastkarte”. Uz šo koncertu tiek aicināts ikviens, kurš pirms Ziemassvētkiem vēlas sirdī ienest gaišumu un sagādāt to arī citiem.

Organizatori būs priecīgi, ja atrastos aktīvisti reģionos, kuri varētu uz koncertu atvest cilvēkus un ģimenes, lai sagādātu viņiem patīkamu pārsteigumu. Ja Jums ir iespēja atbraukt no tuvākā vai tālākā Latvijas punkta un iepriecināt šajos svētkos kādu sirsniņu, esat laipni aicināti sazināties ar labdarības lapu “Snowflake”, rakstot mums uz e-pastu snowflakechildren@gmail.com, norādot arī savu kontakttālruni.

18.decembrī jau no plkst. 18.00 baznīcas dārzā tiek gaidīts ikviens, kurš vēlas interesanti pavadīt laiku vai ziedot mantas un drēbes grūtībās nonākušām ģimenēm ar bērniem. Pasākuma laikā būs iespējams ne tikai klausīties aizkustinošu mūziku dažādu izpildītāju sniegumā, bet arī interesanti pavadīt laiku, tostarp bērniem, kuriem pirms koncerta tiks piedāvātas dažādas radošās darbnīcas.

Plkst. 20.00 Bauskas Evanģēliski Luteriskajā baznīcā sāksies koncerts. Padomāts par kādu pārsteigumu izpildītāju ziņā, kas pagaidām tiks paturēts noslēpumā. Jāpiebilst, ka koncerts un pārējās aktivitātes būs bez maksas.
“Ziemassvētku Pastkarti” atbalsta vairāki Latvijā pazīstami mūziķi, pārsteigumus mazākajiem skatītājiem sarūpējusi fabrika “Laima” un grāmatnīca “Jānis Roze”.

Uz šo koncertu tiek aicināts ikviens, kurš pirms Ziemassvētkiem vēlas sirdī ienest gaišumu un sagādāt to arī citiem. 18.decembrī visu dienu būs iespējams ziedot mantas grūtībās nonākušajām ģimenēm - “Apavu Namiņā”, Bauskā, Zaļajā ielā 11.