Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


„Origo Summer Stage” notiks „Deniss Pashkevich Funk Therapy Collective” koncerts

Redakcija
Redakcija

Turpinot vasaras koncertprogrammu, „Origo Summer Stage” klausītājiem piedāvā džeza un fanka mūziķa Denisa Paškeviča un viņa grupas „Deniss Pashkevich Funk Therapy Collective” koncertu. “Origo Summer Stage” ietvaros laukumā pie t/c “Origo” katru nedēļu visas vasaras garumā ikviens ir aicināts uz bezmaksas koncertiem, kuros iespējams dzirdēt augstvērtīgus un daudzveidīgus pašmāju un ārzemju mūziķu koncertus. Jau šo piektdien, 28. jūlijā plkst. 18.00 „Deniss Pashkevich Funk Therapy Collective” piedāvās baudīt vasaras vakaru fanka un džeza oriģinālmūzikas noskaņās.

.................................................................................................................................................................

„Deniss Pashkevich Funk Therapy Collective” ir turpinājums mūziķa Denisa Paškeviča 20 gadu ilgajai daiļradei fanka un džeza mūzikas lauciņā. Šogad pēc trīs gadu pārtraukuma „Funk Therapy Collective” mūziķi jau paplašinātā sastāvā atsāk savu darbību, ar mīlestību pret mūziku turpinot radīt enerģiju un priecēt savus klausītājus ar oriģinālskaņdarbiem. Džeza un blūza mūziķu izpildītie skaņdarbi ir stāsts par mūzikas patieso vērtību un tās nodošanu klausītājam.

Koncertā „Funk Therapy Collective” sastāvā būs redzami pašmāju mūziķi – Deniss Paškevičs (saksofons), Edgars Cīrulis (taustiņinstrumenti), Norberts Skraucis (basģitāra), Mareks Logins (bungas), Jānis Kalniņš (ģitāra), kā arī DJ Monsta. Turklāt sastāvam pievienojies viesmākslinieks Nefs Irizarijs (Neff Irizarry) (ģitāra).

„„Origo Summer Stage” koncertā prezentēsim kopskaņu ar izcilo pasaules klases zvaigzni, amerikāņu ģitāristu Nefu Irizariju (Neff Irizarry). Viņš uzstāsies, dalot skatuvi ar mūsu „Funk Therapy Collective” zvaigzni Jāni Kalniņu. Tas būs īpašs skanējums, kas apvienos fanka un džeza intonācijas. Ar lielu prieku atgriežos uz „Origo Summer Stage” skatuves Rīgā un ar nepacietību gaidu uzstāšanos 28. jūlija vakarā,” par gaidāmo koncertu stāsta Deniss Paškevičs.

„Origo Summer Stage” mūzikas mīļotājus aicina sekot līdzi koncertprogrammai mājas lapā Sākums - Summerstage un doties klausīties koncertus gan laukumā pie t/c „Origo”, gan restorānu un kafejnīcu vasaras terasēs, kur „Origo Summer Stage” laikā būs pieejami īpaši piedāvājumi. Turklāt kopš šīs nedēļas iknedēļas muzikālos vasaras vakarus iespējams baudīt arī jaunatvērtajā restorāna „LIDO” terasē, kā arī „Double Coffee” un „Gan Bei” vasaras terasē.