Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Aicina uz pirmo Rīgas balli Melngalvju namā

Redakcija
Redakcija
Latviešu dziedātāja Natālija Tumševica un balles deju starptautisko konkursu laureāts Vjačeslavs Višņakovs ir apvienojušies tandēmā, lai izveidotu grandiozu un neaizmirstamu kultūras pasākumu Vīnes balles vislabākajās tradīcijās – Rīgas balli 2016.

Vīnes balles ir viens no visspilgtākajiem un krāsainākajiem atgādinājumiem par to visnotaļ tālo laikmetu ar vienreizējiem, brīnišķīgiem komponistiem, kā arī elites neatkārtojamām sanākšanām un dāmu greznajiem tērpiem. Ir pagājuši vairāk kā 120 gadu, bet Vīnes balles joprojām ieņem visnotaļ nozīmīgu vietu Eiropas kultūras dzīvē.

Rīgas balle 2016 noritēs vienā no skaistākajām Baltijas ēkām – Melngalvju namā. Melngalvju nama grreznais interjers palīdzēs radīt 20. gadsimta atmosfēru. Balles viesus gaida izsmalcinātas vakariņas, īpaši izmeklēti dzērieni, dzīvā mūzika visa vakara garumā un vienreizēja koncertprogramma.

Vakar Rīgas domes telpās notika pasākumam veltīta preses konference. KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV piedāvā video ieskatu preses konferencē, kā arī fragmentus no sarunām ar pasākuma organizatoriem.
Vērtējums: