Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Vasaras viducī Jelgavā notiks tradicionālais koncerts “Mana vasaras melodija”

Redakcija
Redakcija

10.augustā plkst. 20.00 Jelgavā, Pasta salas brīvdabas estrādē “Mītava”, norisināsies tradicionālais koncerts “Mana vasaras melodija 2019”. Šogad koncertā, kas solās būt roķīgāks, piedalīsies Normunds Rutulis, “Dzelzs vilks”, “Crazy Dools”, Arturs Gruzdiņš, “Otra Puse”, Ainars Virga, Roberts Pētersons, Antra Stafecka, Opus Pro, Olga Rajecka, Uģis Roze, Aminata, Ivo Fomins, “Tautumeitas” u.c. mūziķi, kā arī pavadošā grupa Jāņa Miltiņa vadībā. u.c., savukārt pasākuma vadības groži, kā ierasts, būs Lienes Bērziņas un Māra Grigaļa rokās. Pēc pusnakts – balle līdz rīta gaismai!

Kā uzsver pasākuma vadītāja Liene Bērziņa, nav labāka veida, kā iesākt vasaras pēdējo mēnesi, atkal visiem satiekoties un kopīgi izdziedot 2019.gada vasaras mīļākās melodijas: “Būt kopā, apreibt no laimes un piedziedāt Jelgavu tā, lai skan visa Latvija!” uz koncertu aicina Liene Bērziņa, savukārt Māris Grigalis piebilst – jau pagājušā gada vasara pierādījusi, ka ir iespējams tik jaukā un sirsnīgā gaisotnē aizvadīt koncertu, kurā var ne tikai klausīties un dziedāt līdzi, bet arī no sirds izdejoties.

Koncerta režisore arī šogad būs Dita Torstere-Stepīte, un, kā viņa atzīst – arī šogad varēsim teikt, ka Latvijā vasara ir izdevusies: “Novēlu, lai ā gada koncerts atkal ir kā jauka iespēja satikties draugiem un ģimenēm, atnākt vakarā uz Pasta salu Jelgavā, un jauki pavadīt laiku labas mūzikas pavadījumā! Padejot, padziedāt, varbūt uzēst kādu našķi, un pavadīt vakaru patiešām lieliskā gaisotnē!”

“Šis koncerts uzskatāms par unikālu, jo, pat ja laika apstākļi nebūs tie labāki, skatītājiem izmirkšana nedraud, jo Pasta salā tapusi jauna segtā estrāde, un tas nozīmē, ka arī skatītāju vietas atradīsies zem jumta. Estrādes jumta konstrukcija ir unikāla Baltijas mērogā, jo tā veidota, izmantojot inovatīvas lielizmēra liekti līmēta koka tehnoloģijas,” lepojas jelgavnieki.

Biļetes uz koncertu var iegādāties “Biļešu paradīzes” tīklā.