Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Festivāls "SALDUS ŠLĀGERMARATONS" šajā nedēļas nogalē svinēs 5 gadu jubileju

Redakcija
Redakcija

Festivāls "SALDUS ŠLĀGERMARATONS" šajā nedēļas nogalē svinēs 5 gadu jubileju
Dainis Skutelis

Saldus novada pašvaldība 28. maijā plkst. 18.00 aicina uz Saldus “Kalnsētas” parka estrādi, lai ieskandinātu vasaru ar tradicionālo populārās mūzikas festivālu "SALDUS ŠLĀGERMARATONS". Šogad festivāls svinēs savu 5 gadu jubileju! Festivāla vadītājs Guntis Skrastiņš kopā ar vairāk nekā 20 grupām un izpildītājiem nodrošinās festivālā lielisku svētku gaisotni. Savukārt grupa "Tērvete", Dainis Skutelis un “Belcanto” orķestris un Dj E.E.Edžiņš gādās par lustīgu dancošanu un ballēšanos līdz pat rīta gaismai.

Festivālā “Saldus šlāgermaratons 2016” uzstāsies tādas grupas un mākslinieki kā Dainis Skutelis, Dzintars Čīča, Žoržs Siksna, Edgars Pujāts ,Santa Kasparsone, Gunārs Meijers, Ēriks Gruzniņš, Edvīns Bauers, grupas “Tērvete”, “Tālbraucēji”, “Tequila Band”, "Dobeles zemessargi" , “Pļumpapā”, “Zvaigžņu lietus”,"Lustīgais blūmīzers", “Mūzikas kolekcija”, “Akords”, “Mākoņstūmēji” un citi.

Īpašie festivāla viesi būs bērnu popgrupa "Dzeguzīte".

Paralēli koncertam, apmeklētājus gaidīs smeķīgs alus, gardas uzkodas un lustīga jubilejas ballīte līdz rīta gaismai kopā ar grupu "Tērvete", Daini Skuteli un “Belcanto” orķestri, un Dj E.E.Edžiņu.

Biļetes uz pasākumu savlaicīgi var iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs, internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī Saldus Tūrisma informācijas centra kasē.
Biļetes cena iepriekšpārdošanā — 5.00 EUR,
pasākuma dienā 10.00 EUR.

Tiekamies jubilejas festivālā “SALDUS ŠLĀGERMARATONS 2016”, Saldū!