Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Bērnu dienai veltīts koncerts „Lidojums” kultūras un atpūtas centrā „Imanta”

Redakcija
Redakcija

Bērnu dienai veltīts koncerts „Lidojums” kultūras un atpūtas centrā „Imanta”
Attēlā: vokālais ansamblis „Tu un Es”

Sestdien, 30. maijā plkst. 14.00 Rīgas kultūras un atpūtas centrā „Imanta” aicinām uz Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltītu koncertu „Lidojums”, kurā piedalīsies vokālais ansamblis „Tu un Es” un deju studija „Mazais Andžiņš”, kā arī soliste Aija Vītoliņa.

Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltītajā koncertā „Lidojums” piedalīsies bērni un jaunieši no vokālā ansambļa „Tu un es” (vadītāja Ieva Sutugova) un deju studijas „Mazais Andžiņš” (vadītāja Inga Majore), lai kopā ar dziedātāju Aiju Vītoliņu saviem vienaudžiem piedāvātu „lidojumu” aizraujošajā un neparastajā mūzikas un dejas pasaulē.

Vokālā ansambļa „Tu un es” dziedātāji Ievas Sutugovas vadībā sagatavojuši populāru latviešu dziesmu programmu, kurā dzirdēsim gan grupas „Pērkons” dziesma „Tā gribējās man saules lēkta” un „Pūt, vējiņi” no grupas „Zodiaks” repertuāra, gan R. Paula dziesmu „Vēstule”, ko izpildījis Igo. „Vecāki droši varēs dziedāt līdzi”, sola Ieva Sutugova. Savukārt, ansambļa vecākās grupas meitenes sagatavojušas 1950. gadu stila dziesmas, kā arī repertuāru no slavenākajiem Brodvejas mūzikliem, kuras ansamblis izpildīs kopā ar solisti Aiju Vītoliņu.

Koncerta programmā iekļauta arī plaša deju studijas „Mazais Andžiņš” programma, kurā, izmantojot krāšņus tērpus un enerģisku mūziku, mazāki un lielāki dejotāji parādīs apgūto, kā arī demonstrēs deju, ar kuru kolektīvs pavisam nesen ieguvis pirmo vietu konkursā „Aprīļa pilieni”. Deju studijā bērni un jaunieši apgūst estrādes deju, kurā savienota gan klasiskā, gan modernā, hip-hop un tautas deja. „Mazais Andžiņš” regulāri piedalās dažādos starptautiskos konkursos un saņem godalgotas vietas.

Ieeja koncertā bez maksas.

Koncerts notiek, pateicoties Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstam.