Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Jau šodien krievu roks lidlaukā “Spilve”

Redakcija
Redakcija

Jau šajā sestdienā, 25.augustā, ļausim dvēselei pacelties spārnos starp lidmašīnām īsta krievu roka pavadījumā. Kā jau ziņojām iepriekš, uz skatuves kāps tādi Krievijas roka smagsvari kā “SerGa”, “Čižs un kompānija” un Vadims Samoilovs no grupas “Agata Kristi”. Kā arī Irina Boguševska un īpašie viesi no Baltkrievijas – grupa “Leprikonsi”. Vakaru atklās un skatuvi iesildīs pašmāju mūziķe Tamāra Rutkovska. Ieeja pasākumā bez maksas no plkst. 17.00.

Plānotais vakara laika plāns:

17.00 ieeja pasākuma norises vietā
17.30-18.00 Tamāra Rutkovska (LV)
18.15-19.15 Leprikoni (BY)
19.30-20.30 I.Boguševska (RU)
20.45-21.45 SerGa (RU)
22.00-23.15 V.Samoilovs/Agata Kristi (RU)
23.30-00.45 Čiž&Ko (RU)

СерьГа - А что нам надо?

Informējam, ka pasākuma teritorija būs norobežota, tajā nevarēs ienest savus ēdienus un dzērienus; tas attiecas arī uz bezmaksas skatītāju zonu. Visiem apmeklētājiem būs pieejama maksas autostāvvieta lidlaukā “Spilve”.

Karte

Lai nokļūtu pasākuma norises vietā ar auto, jādodas uz Pārdaugavu pa Vanšu tiltu, jābrauc garām tirdzniecības centram “Olimpija” un jānogriežas uz Daugavgrīvas ielu. Vietā, kur Daugavgrīvas iela pirmoreiz šķērso dzelzceļu, uzreiz aiz šķērsojuma jānogriežas pa kreisi alejā, kas aizvedīs taisni pie vecās lidostas termināļa ēkas un tālāk jāseko norādēm uz autostāvvietu.

Tāpat norises vietā var nokļūt ar 3. vai 13.maršruta autobusiem. 3.autobusa maršruts ir Pļavnieki – Daugavgrīva un tuvākās pieturas pilsētas centrā ir Brīvības piemineklis, Centrālā stacija un 13.janvāra iela. Bet 13.autobusa maršruts ir Preču 2 – Kleisti – Babītes stacija, kurā tuvākās pieturas pilsētas centrā ir Merķeļa iela un Inženieru iela.

Pasākuma teritorijas fanu zonā aizliegts:
-ienest lietussargus;
-ienest foto un video tehniku;
-ienest ēdienus un dzērienus;
-ievest vai ienest velosipēdus, skrituļslidas, motociklistu ķiveres;
-ievest vai ienest dzīvniekus;
-lietot atklātu uguni;
-ienest sprāgstvielas un/vai pirotehniku;
-ienest šaujamieročus, aukstos ieročus u.c. asus priekšmetus;
-lietot, pārdot un uzglabāt narkotikas;
-veikt komercdarbību, iepriekš to nesaskaņojot ar pasākuma organizatoriem;
-filmēt un fotografēt, iepriekš to nesaskaņojot ar pasākuma organizatoriem;
-ar savu uzvedību apdraudēt citu apmeklētāju drošību un veselību;

Atgādinām, ka ieeja pasākumā ir bez maksas, bet biļetes fanu zonā, kas ir tuvāk skatuvei un VIP zonā pieejamas “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās un Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU...