Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Brazīliešu dziedātājas Paulas Morelenbaumas meistarklase Rīgā

Redakcija
Redakcija

Brazīliešu dziedātājas Paulas Morelenbaumas meistarklase Rīgā
Paula Morelenbauma
Foto: Ana Cissa

Koncertu sērijas „Art Of Riga Jazz” ietvaros Rīgā 1. decembrī Latvijas Radio 1. studijā no plkst.12:00 līdz 13:30 notiks trio BOSSARENOVA jutekliskās balss īpašnieces Paulas Morelenbaumas meistarklase.

Visiem BOSSARENOVA koncerta apmeklētājiem tā ir lieliska iespēja uzdod jautājumus un saņemt atbildes no brazīliešu dziedātājas, kura, kā viņa pati atzīst, jau kopš bērnības nevar iedomāties savu dzīvi bez bossa nova. Lai kādā mūziķu sastāvā viņa uzstātos, viņas balss apbur ar savu saldo melanholiju un siltumu.

Ieeja uz meistarklasi, uzrādot biļeti uz grupas BOSSARENOVA koncertu Rīgā Latvijas Radio 1. studijā 1. decembrī plkst. 19:00. Pieteikšanās meistarklasei uz e-pastu workshop@rigasritmi.lv, norādot biļetes numura pēdējos 4 ciparus.

BOSSARENOVA trio sastāvā Rīgā dzirdēsim izcilus mūziķus – Paulu Morelenbaumu (Paula Morelenbaum, vokāls), Márcio Tubino (perkusijas, beatbox) un Ralf Schmid (taustiņi). Šis Vācijas un Brazīlijas muzikālā mantojuma apvienojums uzdrošinās izmantot vairākas kultūras tradīcijas. Viņu mūzika apvieno klasisko Eiropas mūziku ar emocionāli dzīvīgu un ritmisku Dienvidamerikas mūziku, radot skanējumu, kurš nelīdzinās nevienam citam. Grupa izpilda elegantu, izsmalcinātu un vienmēr emocionālu mūziku, kā viņi saka "jaunā vācu bossa nova".

Biļetes uz grupas koncertu Rīgā var iegādāties “Biļešu serviss” kasēs un www.bilesuserviss.lv.